[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: «Τέλος στα ψέματα και τους εκβιασμούς»
Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


«Η ψήφιση του πιο ακραίου προϋπολογισμού λιτότητας και ύφεσης συνοδεύεται από την πλήρη ήττα της στρατηγικής Σαμαρά στην Ευρώπη και της πρόσδεσης στο άρμα Μέρκελ» αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup.

«Ακόμα και αν η δόση καταβληθεί έστω και τμηματικά, το ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους παραμένει άλυτο. Η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής όχι μόνο δεν το αντιμετωπίζει, αλλά το εκτινάσσει, όταν ακόμα και με τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να φτάσει το χρέος στα προ μνημονίου επίπεδα» τονίζει.

«Οι παρασκηνιακές διαφωνίες στο πλαίσιο της τρόικας βρίσκουν μια Ελλάδα πλήρως απούσα από τις διεργασίες στην Ευρώπη, χωρίς καμία πρόταση για μια ευρωπαϊκή λύση για το χρέος που δεν θα κατεδαφίζει τη χώρα».

«Η ψήφιση του προϋπολογισμού είναι, όμως, ταυτόχρονα και η αρχή του τέλους της μνημονιακής κυβέρνησης. Τέλος σε μια πολιτική φαυλότητας, κυνισμού, αναξιοπρέπειας και ανευθυνότητας. Τέλος στα ψέματα και τους εκβιασμούς που επί σχεδόν τρία χρόνια συνδέουν την ψήφιση μέτρων που εξαθλιώνουν την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας με τη «σωτηρία» της χώρας. Τέλος σε μια πολιτική που ωθεί τους νέους στη μαζική μετανάστευση, που ξεπουλά το δημόσιο πλούτο έναντι πινακίου φακής, που καταργεί στοιχειώδεις δομές του κοινωνικού κράτους».Πηγή: epikaira

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΣΥΡΙΖΑ: «Τέλος στα ψέματα και τους εκβιασμούς»"

Leave a reply