[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το Grand Prix του Αμπου Ντάμπι ήταν ένα από τα συναρπαστικότερα των τελευταίων ετών! (videos, photos)
Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Σ' ευχαριστούμε Θεέ που το Grand Prix του Αμπου Ντάμπι ήταν ένα από τα συναρπαστικότερα των τελευταίων ετών!



 Το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 είναι το συναρπαστικότερο των τελευταίων ετών.
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες κατάφερε να φέρει τα... πάνω - κάτω στη βαθμολογία και να ρίξει τον Fernando ALonso στη δεύτερη θέση, όμως το καλύτερο το φύλαγε να μας το παρουσιάσει στην Yas Marina.

Εκκινώντας τελευταίος, ο Γερμανός, πραγματοποίησε έναν συγκλονιστικό αγώνα τερματίζοντας τρίτος!

Ο Alonso με τη δεύτερη θέση διατηρήθηκε στο όνειρο τίτλο και η διαφορά των δύο πιλότων είναι πλέον στους δέκα βαθμούς, με τον... Θεό να δείχνει ότι δεν θέλει να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, που απ' ότι φαίνεται θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι την τελευταία του στροφή.



Ο Θεός λοιπόν ήταν στην πίστα του Αμπου Ντάμπι γιατί:

- Ο Vettel, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε τελευταίος, μπόρεσε να έρθει τρίτος και να διατηρεί την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα, ελέγχοντας τα πράγματα αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό για τον Γερμανό πιλότο, είναι πως αντιμετώπισε πρόβλημα με τις δυο αεροτομές του, αναγκάστηκε να μπει στα pit, πέφτοντας εκ νέου χαμηλά, αλλά και πάλι ανέτρεψε τα δεδομένα και έκανε δικούς του άλλους 15 βαθμούς.



- O Fernando Alonso τερμάτισε δεύτερος. Ο Ισπανός δεν έχει στα χέρια του το μονοθέσιο που θα ήθελε και η ίδια η Ferrari να του δώσει αλλά και εκείνος κάτι ό,τι μπορεί για τον τίτλο. Με 11 βάθρα φέτος (τρεις νίκες, τέσσερις φορές δεύτερος και τέσσερις τρίτος) προσπαθεί να πιάσει την Red Bull από τα... κέρατα και να σπάσει την εδώ και δύο χρόνια παντοκρατορία της.


- O Θεός, έβαλε το... χεράκι του στο μονοθέσιο του Hamilton. Ο Βρετανός εγκατέλειψε στον 20ο γύρο. Το όνειρο να πάρει την τέταρτη φετινή του νίκη έσβησε - ή έστω πήρε παράταση για τον Όστιν της Αμερικής σε δύο εβδομάδες και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τη νίκη στον Kimi Raikkonen. Ο Φινλανδός πήρε την πρώτη του νίκη στη Formula 1 από τότε που επέστρεψε στο σπορ. Τελευταία φορά που είχε πανηγυρίσει την πρωτιά ήταν στις 30/8 του 2009 στην πίστα του Spa στο Βέλγιο.


- Ο Niko Rosberg, ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα όταν βρήκε στο μονοθέσιο του Karthikeyan για να καταλήξει στα προστατευτικά της πίστας.



- Μικρότερη ζημιά, αλλά ευτυχώς χωρίς κάποιο ευτράπελο είχαμε και στην επαφή των Massa - Webber. Απ'αυτό το συμβάν προκλήθηκε και ο εκνευρισμός του Βραζιλιάνου.





Πηγή: woop

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Το Grand Prix του Αμπου Ντάμπι ήταν ένα από τα συναρπαστικότερα των τελευταίων ετών! (videos, photos)"

Leave a reply