[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αλ. Τσίπρας: Κατώτερος των περιστάσεων ο Σαμαράς (video)
Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ως «κατώτερο των περιστάσεων» χαρακτήρισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τον Έλληνα πρωθυπουργό, καθώς, όπως είπε «την ώρα των μεγάλων συγκρούσεων μιλάει για τεχνικές δυσκολίες». Ο κ. Τσίπρας χρέωσε στην ελληνική κυβέρνηση έλλειψη διαπραγματευτικής ικανότητας, και πρόσθεσε πως ο Αντώνης Σαμαράς αρνείται πεισματικά να αξιοποιήσει τις μεγάλες διαπραγματευτικές δυνατότητες που του δίνει η διαφωνία μεταξύ των δανειστών.

«Η Ελλάδα βυθίζεται και οι εταίροι κερδίζουν χρόνο για να συγκροτηθούν», ανέφερε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της προεκλογικής εκστρατείας της κυρίας Μέρκελ, η οποία δεν μπορεί να ομολογήσει ότι έκανε λάθος, ότι φταίει για την επερχόμενη ύφεση».

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, ακόμη και στο Eurogroup συζητήθηκε η απολύτως ρεαλιστική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για πάγωμα του χρέους, την οποία η ελληνική κυβέρνηση αρχικά λοιδόρησε και ουδέποτε διατύπωσε.

Σε δηλώσεις του μετά από τη μη επίτευξη συμφωνίας στο χθεσινό Eurogroup για το ελληνικό χρέος, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε ως «καταστροφικό και οδυνηρό» τον δρόμο των μνημονίων, και συμπλήρωσε πως το ελληνικό χρέος δεν βγαίνει. Πρόσθεσε, δε, πως ούτε η εκταμίευση της δόσης θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα. 





Πηγή: eklogika

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αλ. Τσίπρας: Κατώτερος των περιστάσεων ο Σαμαράς (video)"

Leave a reply