[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Επί τάπητος τα ανοιχτά μέτωπα της κυβέρνησης
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Το φορολογικό νομοσχέδιο, ο σχεδιασμός για το επόμενο διάστημα αλλά και η γενικότερη λειτουργία της κυβέρνησης αναμένεται να τεθούν επί τάπητος στην σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στις 20.00.

Η ανακούφηση για την εκταμίευση της δόσης είναι έκδηλη στην κυβέρνηση, ωστόσο παραμένουν πολλά ανοιχτά μέτωπα. Και μπορεί το φορολογικό νομοσχέδιο να κατατέθηκε την Πέμπτη στη Βουλή, όμως οι ενστάσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και θα συζητηθούν σε επίπεδο αρχηγών την ερχόμενη Τρίτη.

Στη συνάντηση ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει έναν απολογισμο της απόφασης του Eurogroup για την εκταμίευση του πρώτου κομματιού της δόσης των 34,4 δισεκατομμυρίων ευρώ προς την Ελλάδα.

Θα συζητηθούν εξάλλου και οι στόχοι που έχουν τεθεί για την εκταμίευση του υπόλοιπου κομματιού της δόσης, ύψους 18,1 δισ. ευρώ που σύμφωνα με τις αποφάσεις των ευρωπαϊκών οργάνων θα καταβληθούν τμηματικά μέσα στο 2013.

Στην ημερισία διάταξη της συνάντησης των εταίρων θα μπουν και θέματα λειτουργίας της κυβέρνησης και συντονισμού ώστε να επιτευχθεί η άμεση υλοποίηση των μέτρων που ψηφίστηκαν στη Βουλή στα μέσα Νοεμβρίου.


Πηγή: newpost

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Επί τάπητος τα ανοιχτά μέτωπα της κυβέρνησης"

Leave a reply