[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Αποζημίωσαν τον Σημίτη ως θύμα... τρομοκρατίας!
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Σημίτης διεκδίκησε και «κέρδισε» από το Δημόσιο περισσότερα από 25.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για τις εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια.


Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, έλαβε από το Δημόσιο 25.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για δύο εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια.

Η απόφαση υπεγράφη από το υπουργείο της οδού Νίκης και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός επέμεινε στην αξίωσή του για χρηματική αποζημίωση για τις δύο εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του με γκαζάκια και με διαφορά 26 μηνών.
Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στον πέμπτο όροφο της οδού Ακαδημίας 35 στις 28 Ιανουαρίου 2010 και η δεύτερη στις 3 Απριλίου 2012.

Για την επίθεση του 2010 την ευθύνη είχε αναλάβει η «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση» που σε ηλεκτρονική προκήρυξη ανέφερε ότι ο Κώστας Σημίτης επελέγη ως πρόσωπο που «συμβολίζει την πολιτική και οικονομική εξουσία».
Οι αποζημιώσεις δόθηκαν βάσει του άρθρου 6 του νόμου 1897/1990 περί απονομής συντάξεως και παροχής βοηθείας σε θύματα τρομοκρατίας.

Τη στιγμή που οι Έλληνες χάνουν το βιος τους, χάνουν την αξιοπρέπειά τους, ο κ. Σημίτης παίρνει αποζημιώσεις επειδή με την βοήθεια πολλών "συναδέλφων" του οδήγησε τη χώρα μας σε αυτό το χάλι;

Ο άνθρωπος που χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης οδήγησε τη χώρα μας στο ευρώ έχει το θράσος να διεκδικεί και τελικά να εισπράτει από το υστέρημα του ελληνικού λαού 25.000 ευρώ;;;
Ένας από τους βασικούς υπαίτιους της σημερινής άθλιας κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρας μας εμφανίζεται με τέτοια εξοργιστική συμπεριφορά!

Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες αυτοκτονούν, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες μένουν στο δρόμο μη έχοντας τα χρήματα προκειμένου να αγοράσουν τα απαραίτητα, ο Κώστας Σημίτης το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα αυξήσει το εισόδημά του...


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Αποζημίωσαν τον Σημίτη ως θύμα... τρομοκρατίας!"

Leave a reply