[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: Δεν απομένει πολύς χρόνος στον αναξιόπιστο πρωθυπουργό
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


 «Ο πρωθυπουργός, σε άλλη μία συνέντευξή του, προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση από τα αποτελέσματα της καταστροφικής πολιτικής του στην κοινωνία και την οικονομία. Η πραγματικότητα, ωστόσο, τον διαψεύδει οικτρά και δεν μπορεί να πείσει κανέναν». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά, στο «Έθνος της Κυριακής».   

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ένδειξη «θράσους» τον ισχυρισμό του πρωθυπουργού «ότι θα υπάρξει ανάπτυξη την επόμενη χρονιά από τη στιγμή που θα συνεχιστεί η ύφεση, θα αυξηθεί η ανεργία και θα πολλαπλασιαστούν τα λουκέτα στα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις».  

«Αποτελεί πρόκληση να εξετάζεις για πολλοστή φορά αύξηση των φορολογικών βαρών σε μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και την ίδια στιγμή να μειώνεις τους φόρους του μεγάλου επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κεφαλαίου, καλύπτοντας παράλληλα τη φοροδιαφυγή των ''ημετέρων της διαπλοκής''. Δεν απομένει πολύς χρόνος στον αναξιόπιστο Πρωθυπουργό, την κυβέρνησή του και σε όσους εκπροσωπούν από κοινού το λόμπι της καταστροφής. Ο λαός θα επισπεύσει τις διαδικασίες για τη δημοκρατική ανατροπή τους» καταλήγει η ανακοίνωση. 



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΣΥΡΙΖΑ: Δεν απομένει πολύς χρόνος στον αναξιόπιστο πρωθυπουργό "

Leave a reply