[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ανακοίνωσε Κατσουράνη ο ΠΑΟΚ!
Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2014 θα είναι ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ!Με μια λιτή ανακοίνωση, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο πολύπειρος διεθνής μέσος, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, αλλά έμεινε ελεύθερος από τους "πράσινους" κατόπιν απόφασης της διοίκησης, συμφώνησε με την διοίκηση του "Δικεφάλου του Βορρά" και θα γίνει κάτοικος "Τούμπας". Αυτή είναι η τέταρτη ομάδα του, έχοντας παίξει και σε Παναχαϊκή, ΑΕΚ.

Κίνηση "μεγατόνων" για τον ΠΑΟΚ, που ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό και αποτελεί μια πρώτη μεγάλη μετεγγραφή της διοίκησης Σαββίδη αναφορικά με όλα όσα θέλει να κάνει στην ομάδα, για να την δυναμώσει και να την κάνει πρωταγωνίστρια, διεκδικώντας τίτλους.

Ο "Κατσούρ" υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2014, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, που έκαναν λόγο για πλήρη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.
Οι απολαβές του θα φτάνουν τις 600.000 ευρώ το χρόνο, ενώ υπάρχουν και ειδικά μπόνους που αφορούν τις συμμετοχές, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, την έξοδο στην Ευρώπη αλλά και στο Champions League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2014 θα είναι ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ!"
STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ανακοίνωσε Κατσουράνη ο ΠΑΟΚ!"

Leave a reply