[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μπερλουσκόνι: Η Γερμανία έφερε την Ελλάδα στα πρόθυρα του εμφυλίου.
Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


«ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ»

Με μια απορία που αρμόζει στην ιδιοσυγκρασία του, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι γίνεται ξανά πρωτοσέλιδο, αφού μετά την νευρικότητα που προκάλεσε στις αγορές η παραίτηση του Μάριο Μόντι, διερωτήθηκε ενοχλημένος «τι μας νοιάζουν τα σπρέντ;» και επιτέθηκε όχι μόνο στην κυβέρνηση τεχνοκρατών, αλλά και στην Γερμανία που με τις πολιτικές της οδήγησε, όπως είπε, την Ελλάδα, «στα πρόθυρα εμφυλίου».


Μπερλουσκόνι: «Τι μας νοιάζουν τα σπρέντ;»

«Είναι μια απάτη (τα σπρεντ), μια εφεύρεση» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, απορρίπτοντας τα όσα λέγονται περί ανησυχίας της ΕΕ λόγω της επιστροφής του.

«Όταν ο εκπρόσωπος της Ιταλίας ήμουν εγώ, ήμουν ο ένας εκ των δυο ή των τριών πιο διακεκριμένων αρχηγών κρατών, ο μόνος που προερχόταν από τον χώρο της εργασίας (των επιχειρήσεων). Φυσικά, ήμουν αντίθετος στις γερμανικές απαιτήσεις σαν εκείνες που έφεραν την Ελλάδα σχεδόν στα πρόθυρα του εμφυλίού» δήλωσε ο Καβαλιέρε μιλώντας τηλεφωνικώς στο Canale Cinque, σημειώνοντας παράλληλα ότι η ιταλική οικονομία επιδεινώθηκε με την «γερμανοκεντρική κυβέρνηση» του Μάριο Μόντι.

«Το ΑΕΠ σημείωσε πτώση 2% με αυτή την κυβέρνηση, όλοι οι δείκτες χειροτέρευσαν», υπογράμμισε.






STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Μπερλουσκόνι: Η Γερμανία έφερε την Ελλάδα στα πρόθυρα του εμφυλίου."

Leave a reply