[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
"Ψαλίδι" στις απολαβές των υπαλλήλων της Βουλής
Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Με τροπολογία που θα ενταχθεί στο φορολογικό νομοσχέδιο αμέσως μετά τις γιορτές, θα προχωρήσει η μισθολογική εναρμόνιση των υπαλλήλων της Βουλής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου, η κυβέρνηση, αμέσως μετά τις γιορτές θα εντάξει τροπολογία στο φορολογικό νομοσχέδιο σύμφωνα με την οποία «από 1.1.2013 οι πάσης φύσεως τακτικές αποδοχές και επιδόματα των υπαλλήλων της Βουλής εξομοιώνονται με τις πάσης φύσεως τακτικές αποδοχές και επιδόματα των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών».

Όπως επίσης αναφέρεται στην τροπολογία που θα κατατεθεί, θα προβλέπεται ότι «ο αριθμός των ωρών υπερωριακής απασχόλησης κατά τις απογευματινές και νυκτερινές ώρες, καθώς και της απασχόλησης κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες καθορίζεται με απόφαση του Προέδρου της Βουλής και η πραγματοποίησή τους βεβαιώνεται από τους αρμόδιους Προϊσταμένους, δεν μπορεί δε, να υπερβαίνει τις 52 ώρες μηνιαίως, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 20 του ν. 4024/2011».

«Με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης για τους υπαλλήλους της Βουλής εφαρμόζεται η δέσμευση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά να μην υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχετικά με την απόφαση για εξομοίωση του μισθολογίου των υπαλλήλων της Βουλής με το μισθολόγιο των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών.


Πηγή: nooz

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for ""Ψαλίδι" στις απολαβές των υπαλλήλων της Βουλής"

Leave a reply