[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ θυμίζει χαφιέδες την εποχή του εμφυλίου»
Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


 Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για να σχολιάσει την ανακοίνωση της ΝΔ που συνέδεσε την αξιωματική αντιπολίτευση με «κουκουλοφόρους» και «εμπρηστές της Marfin», ενόψει της σημερινής επετείου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο Παναγιώτης Σκουρλέτης σημείωσε ότι η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας «θυμίζει μυστικές υπηρεσίες, χαφιέδες, μας γυρίζει στην εποχή του εμφυλίου πολέμου και είναι πρωτόγνωρο για τα μεταπολιτευτικά χρονικά.... Αυτοί οι άνθρωποι είναι μια δράκα ακροδεξιών με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά και είναι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία. Επενδύουν στη βία, την πόλωση και δεν ξέρω τι επιζητούν».

«Όταν κατηγορούν για κουκουλοφόρους και εμπρηστές της MARFIN… για την αριστερά από την εποχή του εμφυλίου... Δεν έχουν ξαναγίνει από το ΄74 και μετά... Δεν έχουν καμία σχέση με την ταυτότητα της ΝΔ μεταπολιτευτικά όταν ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Πρόκειται για απόψεις ακροδεξιές οι οποίες χαρακτηρίζουν την παρέα του κ. Σαμαρά και τον ίδιον... Στην επέτειο μιας τραγικής δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου δεν θα είχαν να πούν τίποτα. Πάνε να εισπράξουν φαρμάκι και μίσος. Τι άλλο διαφορετικό θα έλεγε η Χρυσή Αυγή από αυτούς;», αναρρωτήθηκε με δηκτικο ύφος ο κ. Σκουρλέτης.

Ακόμη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε τη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, καθώς, όπως καταλογίζει στην Ιπποκράτους, «κρατά δήθεν λογική ίσων αποστάσεων», σημειώνοντας ότι αναμένει «επίσημη ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ... αν μπορούν να είναι στην ίδια κυβέρνηση μ΄ αυτό το ακροδεξιό παραλήρημα».


Πηγή: newpost

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ θυμίζει χαφιέδες την εποχή του εμφυλίου»"

Leave a reply