[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μαρινέλλα και Χατζής στο Παλλάς
Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου για λίγες παραστάσεις


Το θέατρο Παλλάς υποδέχεται στις 25 Ιανουαρίου τη Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή για λίγες παραστάσεις σε μια μουσική συνάντηση που αναμένεται να συζητηθεί.

Μετά την τελευταία δισκογραφική τους συνάντηση οι δύο καλλιτέχνες τράβηξαν το δρόμο τους, ο καθ’ ένας χωριστά, και χάραξαν τη λαμπρή καλλιτεχνική τους πορεία.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με τον Χατζή που με την κιθάρα του θα ερμηνεύσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει όπως το «Θυμάμαι», το «Δεν είμ’ εγώ», το«Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά...». Στη συνέχεια θα τον συναντήσει επί σκηνής η Μαρινέλλα που με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, θα αποδώσει επιτυχίες όπως «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Σ’αγαπώ» «Κι’ ύστερα», «Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε» κ.α. και πολλά άλλα ανάμεσα τους «Η αγάπη όλα τα υπομένει...»

Στο δεύτερο μέρος, αρχικά η Μαρινέλλα και στη συνέχεια ο Χατζής, συνοδευόμενοι από δεκαμελή ορχήστρα θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τους δίσκους Ρεσιτάλ και Ταμ-Ταμ ενώ η παράσταση θα κλείσει με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, ντουέτο, σ’ ένα εντυπωσιακό και μαγευτικό φινάλε.

Δύο από τους πρωτεργάτες του Ρεσιτάλ, ο Φίλιππος Παπαθεοδώρου, παραγωγός του δίσκου και ο Γιάννης Σμυρναίος, ηχολήπτης, θα είναι πάλι παρόντες. Ο πρώτος στην καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος κι ο δεύτερος στον ήχο.

Ενορχηστρωτής και διευθυντής ορχήστρας ο Χάρης Ανδρεάδης. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής.

Μαζί τους επί σκηνής οι μουσικοί:

Στέφανος Δημητρίου – ντραμς
Μιχάλης Ευδαίμων – μπάσο
Γιάννης Καρακατσάνης – κρουστά
Κυριάκος Κοντάκης - βιολί
Χριστόφορος Κροκίδης – κιθάρα
Γιώργος Παγιάτης - πιάνο
Θανάσης Τσαουσέλης – πλήκτρα
Φίλιππος Τεμπερούλης – πνευστά
Ρία Αναστασίου - τσέλο  

Πηγή: newsbeast

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for " Μαρινέλλα και Χατζής στο Παλλάς"

Leave a reply