[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Οι «τρεις» αποφάσισαν να συντονιστούν καλύτερα… για να ανακάμψει η χώρα!
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Η χθεσινοβραδυνή σύσκεψη του Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά και των προέδρων του ΠαΣοΚ και της ΔΗΜΑΡ, κκ. Ευ. Βενιζέλου και Φ. Κουβέλη… ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ με τα καλύτερα αποτελέσματα. Αποφάσισαν να συντονιστούν καλύτερα για να πμορέσει η χώρα επιτέλους να ανακάμψει.

Συζήτησαν και αποφάσισαν τα επόμενα δύσκολα βήματα της κυβέρνησης, αλλά και για ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα. Βασικός στόχος της τρικομματικής είναι να προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις, να αντιμετωπισθεί η ανεργία, αλλά και να βρεθούν τρόποι για την ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κκ. Βενιζέλος και Κουβέλης έθεσαν ευθέως στον Πρωθυπουργό το θέμα του καλύτερου συντονισμού της κυβέρνησης και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, εξήγησαν ότι δεν θα πρέπει να αιφνιδιάζονται από τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες και γι’ αυτό, όπως είπαν, πρέπει να υπάρχει συνεχής επικοινωνία και ενημέρωση.

Δεν θα γίνει ανασχηματισμός… προς το παρόν.
Ο πολυσυζητημένος ανασχηματισμός δεν ετέθη στη χθεσινή σύσκεψη από κανέναν πολιτικό αρχηγό. Σύμφωνα με πληροφορίες… ο ανασχηματισμός θα γίνει αλλά όχι ακόμα, γιατί πιστεύουν ότι δεν θα βοηθήσει καθόλου την κατάσταση


Πηγή: lay-out

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Οι «τρεις» αποφάσισαν να συντονιστούν καλύτερα… για να ανακάμψει η χώρα!"

Leave a reply