[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Άγρια κόντρα Βενιζέλου - Μιχαλολιάκου
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

«Εχθροπραξίες» ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Χρυσή Αυγή προκάλεσε η αποκάλυψη του Ευάγγελου Βενιζέλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, ότι θα προσπαθήσει να θέσει τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.

Ο κ. Βενιζέλος προανήγγειλε ότι τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ που, όπως ανέφερε, «αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή ως αντισυνταγματικό κόμμα».

Με μια σκληρή ανακοίνωση απάντησε το γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής.
 
«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής και του μνημονίου, καταδικασμένο από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της δημόσιας ζωής. Αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να... "θέσουν εκτός νόμου" την Χρυσή Αυγή καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές δηλώσεις. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Άγρια κόντρα Βενιζέλου - Μιχαλολιάκου"

Leave a reply