[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Έρχονται συλλήψεις επιχειρηματιών και ενός πρώην υπουργού
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Πολιτικός που ήταν υπουργός σε ένα πολύ σημαντικό υπουργείο και επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας καταστημάτων θα κάνουν πολύ σύντομα παρέα στον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Λάκη Γαβαλά.Θέμα χρόνου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη ενός πρώην υπουργού, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα έχει την τύχη του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Οι δικαστικές αρχές εδώ και αρκετό καιρό συλλέγουν ενοχοποιητικά στοιχεία που αφορούν καταγγελίες για προμήθειες, όταν ο συγκεκριμένος πολιτικός (ο οποίος πλέον δεν είναι βουλευτής) ήταν υπουργός σε ένα πολύ σημαντικό υπουργείο.

Παράλληλα γίνεται έρευνα στα περιουσιακά στοιχεία του ίδιου και της συζύγου του, αλλά και στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, ο οποίος είχε συλληφθεί για οφειλές προς το δημόσιο και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς έκανε διακανονισμό, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξανασυλληφθεί.

Ο εισαγγελέας σύμφωνα με πληροφορίες άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης και έτσι οι δικαστικές αρχές, είναι πολύ πιθανόν να εκδώσουν νέο ένταλμα σύλληψης...

Το όνομα του συγκεκριμένου προσώπου έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των επιχειρηματιών που το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει στα... δίχτυα της αστυνομίας και του ΣΔΟΕ λόγω οφειλών προς το Δημόσιο.

Έχουν προηγηθεί ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο Μπάμπης Βωβός, ο Λάκης Γαβαλάς και άλλοι πολλοί, ενώ όπως φαίνεται έπεται συνέχεια...

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb έτοιμα και υπογεγραμμένα είναι τα εντάλματα σύλληψης άλλων πέντε ή έξι προσώπων που εμπλέκονται με την υπόθεση Proton Bank.
Τα εντάλματα, προς το παρόν, παραμένουν κλειδωμένα στο συρτάρι και θα ανασύρονται ανάλογα με την εξέλιξη της έρευνας.

Πηγή: newsbomb

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Έρχονται συλλήψεις επιχειρηματιών και ενός πρώην υπουργού"

Leave a reply