[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Παπασταθόπουλος σε Σέφερ:: «Θα θέλατε να έχετε την ιστορία της Ελλάδας»
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ο "πόλεμος" που ξέσπασε μεταξύ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και του Ράφαελ Σέφερ συνεχίστηκε και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Βέρντερ Βρέμης με τη Νυρεμβέργη (1-1) οι δύο ποδοσφαιριστές λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια και οι συμπαίκτες του Παπασταθόπουλου κατάφεραν να συγκρατήσουν τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Μετά από αυτό το επεισόδιο, ο Σέφερ συνέχισε τον "πόλεμο" αυτή τη φορά με δηλώσεις τις οποίες φυσικά δεν άφησε αναπάντητες ο Σωκράτης.

«Ο Παπασταθόπουλος ήταν εκνευρισμένος από τον τρόπο που παίξαμε και είπε ότι δεν μας άξιζε η ισοπαλία. Εγώ του είπα, όμως, ότι δεν μπορώ να ακούω κάτι τέτοιο από έναν Έλληνα. Κατέκτησαν το EURO με μόλις 4 σουτ», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σέφερ με τον Παπασταθόπουλο να περνάει στην αντεπίθεση.

«Αυτό που είπε ο τερματοφύλακας της Νυρεμβέργης ήταν ρατσιστικό. Τώρα όλοι γνωρίζουν το επίπεδό του. Με ρατσιστές και παίκτες που βρίσκονται κάτω από το επίπεδο μου, εγώ δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω». Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με τον Γερμανό τερματοφύλακα να απαντάει: «Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Θα έπρεπε κάποιος να τον ενημερώσει τι πραγματικά σημαίνει ρατσισμός. Ειδικά στις μέρες μας και στην ηλικία του θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός με τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς. Το ξαναλέω: Πρώτος αυτός προσέβαλε εμένα και τον τρόπο παιχνιδιού μας».

Η αντίδραση του Σωκράτη ήταν άμεση: «Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Πολλοί από εσάς θα θέλατε να έχετε την ιστορία μας...


Πηγή: pamesports

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Παπασταθόπουλος σε Σέφερ:: «Θα θέλατε να έχετε την ιστορία της Ελλάδας»"

Leave a reply