[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
"Χριστούγεννα στην Παγωμένη Ανταρκτική"
Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Περισσότεροι από 11.000 επισκέπτες έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερα την έκθεση "Αποστολή: Παγωμένη Ανταρκτική" από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, που θα φιλοξενείται στον "Ελληνικό Κόσμο" μέχρι το Φεβρουάριο του 2013.

Η έκθεση, σχεδιασμένη για οικογένειες και σχολεία, προσφέρει στους επισκέπτες τη μοναδική εμπειρία να γίνουν "ειδικοί" στην Ανταρκτική μέσα από πραγματικά αντικείμενα και σενάρια που τους επιτρέπουν να "δοκιμαστούν" σε πολικές θερμοκρασίες και στις ακραίες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι επιστήμονες, στην πιο ανεμώδη και παγωμένη ήπειρο του πλανήτη!

Στο πλαίσιο της έκθεσης, που θα γίνει ο απόλυτος προορισμός και τα Χριστούγεννα, οργανώνεται για τις ημέρες των γιορτών εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο "Χριστούγεννα στην Παγωμένη Ανταρκτική".Στο πρόγραμμα αυτό παιδιά 5 έως 12 ετών θα ανακαλύψουν αν έχουν ό,τι χρειάζεται για να επιβιώσουν στην παγωμένη έρημο του πλανήτη μας και θα μάθουν πώς είναι τα Χριστούγεννα στο Νότιο Πόλο! Παρέα με τους πιγκουίνους και τους επιστήμονες που εργάζονται εκεί, θα ζήσουν παραμονή Χριστουγέννων που δεν νυχτώνει!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Χριστούγεννα στην Παγωμένη Ανταρκτική" θα διεξάγεται μέσα στο χώρο της έκθεσης όπου τα παιδιά, μεταξύ άλλων, θα αντιμετωπίσουν θερμοκρασίες υπό το μηδέν, θα γνωρίσουν ένα προσομοιωμένο σταθμό εκπαίδευσης, θα ανέβουν σε όχημα χιονιού (snowmobile) και θα "κάνουν βουτιά" στην παγωμένη θάλασσα της Ανταρκτικής!Ημερομηνίες: 26, 27, 28 Δεκεμβρίου 2012 και 2, 3, 4 Ιανουαρίου 2013
Ώρα έναρξης: 11.30
Διάρκεια: 90’ 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.antarctica.hellenic-cosmos.gr.

"ΘΕΑΤΡΟΝ", Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 212 2540 000, 212 2540 600
Διατίθεται δωρεάν υπόγειος χώρος στάθμευσης


Πηγή: nooz

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for ""Χριστούγεννα στην Παγωμένη Ανταρκτική""

Leave a reply