[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μάθετε πότε θα πάρετε σύνταξη από την ιστοσελίδα του ΙΚΑ
Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Από Δευτέρα σε λειτουργία η εφαρμογήΜέσω διαδικτύου θα μπορούν να ενημερώνονται από την προσεχή Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου, οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για το πότε θεμελιώνεται το συνταξιοδοτικό τους δικαίωμα.

Από την παραπάνω ημερομηνία και μετά θα βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, www.ika.gr, το ηλεκτρονικό εργαλείο «Οδηγός Θεμελίωσης Συνταξιοδοτικού Δικαιώματος», που θα είναι ενημερωμένο με τις νέες συνταξιοδοτικές διατάξεις του ν. 4093/2012.

Επίσης, με ανακοίνωσή της, η Διοίκηση του ΙΚΑ ενημερώνει τους ασφαλισμένους του Ιδρύματος, ότι είναι σε εξέλιξη εργασίες βελτίωσης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του τομέα συντάξεων προς την κατεύθυνση της σύνδεσης όλων των εργαλείων με τα στοιχεία (αποδοχές και ημέρες ασφάλισης) που τηρούνται στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για κάθε ασφαλισμένο.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, ο οδηγός θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος θα συνδεθεί με τις ηλεκτρονική αίτηση για σύνταξη και την παρακολούθηση της πορείας της αίτησης συνταξιοδότησης και της αίτησης για προσδιορισμό χρόνου ασφάλισης.STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Μάθετε πότε θα πάρετε σύνταξη από την ιστοσελίδα του ΙΚΑ"

Leave a reply