[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
"Griechenland blüht" ή… Η Ελλάδα ανθίζει !
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Μια ταινία για την ομορφιά της χώρας μας

Κόντρα στο ρεύμα που θέλει την Ελλάδα μια χώρα γεμάτη από τεμπέληδες, αχάριστους και χρεωμένους Έλληνες, ο φιλέλληνας σκηνοθέτης και συγγραφέας Φαμπιάν Έντερ από την Αυστρία, δημιούργησε μια ταινία, ερωτικό ραβασάκι, για την χώρα μας.

Η ταινία-ντοκιμαντέρ, διάρκειας 50λεπτών, έχει ήδη προβληθεί στην Αυστριακή μικρή οθόνη αλλά και στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο. Είναι η ιστορία ενός ταξιδιού, που πραγματοποιεί η ομάδα της ταινίας, ξεκινώντας με ένα ιστιοπλοϊκό από την Κρήτη και ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα.

Η Ελλάδα που ανθίζει, είναι μια Ελλάδα που επιμένει να αισιοδοξεί και να δημιουργεί παρ’ όλη την κρίση, πιστή σε αξίες και ιδανικά που πάντα καθόριζαν την ελληνική ταυτότηα. Ο φακός του Έντερ, καταγράφει εμπειρίες - βιώματα των ανθρώπων που συναντάει, που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας χωρίς όμως να πτοούνται, που ελπίζουν σε νέες αρχές και στην συνέχεια της ζωής στην χώρα τους.

Η «Ελλάδα ανθίζει» και μέσα από την ματιά του σκηνοθέτη, αναπτερώνει το ηθικό των αισιόδοξων και μάχιμων ανθρώπων, που - με τη γνώση και τη σοφία από τα λάθη του παρελθόντος - κοιτούν μπροστά, ελπίζουν και είναι έτοιμοι να χτίσουν κάτι καινούριο.




STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for ""Griechenland blüht" ή… Η Ελλάδα ανθίζει !"

Leave a reply