[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αλέξης Τσίπρας: Καθήκον μας η δημοκρατία να νικήσει το μνημόνιο το 2013
Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

«Είναι καθήκον όλων μας είναι να μετατρέψουμε το 2013 στην χρονιά που η δημοκρατία θα νικήσει το μνημόνιο και τις αγορές, να είναι η χρονιά της εξεγερμένης αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης», ανέφερε στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνουν πράξη οι προβλέψεις του μνημονίου για το 2013, γιατί τότε θα ζήσουμε τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση που βίωσε η χώρα σε περίοδο ειρήνης.

«Δεν μας αξίζει να το ζήσουμε, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να το υλοποιήσουν», πρόσθεσε.

«Το πολιτικό προσωπικό που χρεοκόπησε τη χώρα, που νομοθέτησε τη διαπλοκή και τη διαφθορά, που εξασφάλιζε την ατιμωρησία των υπευθύνων, δεν έχει τίποτα περισσότερο να προσφέρει, παρά μόνο νέα δεινά, περισσότερη καταστροφή, νέα σκάνδαλα και ατιμωρησία» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο που εδώ και τρία χρόνια, ταπείνωσε τη χώρα με μνημόνια, μετατρέποντάς την σε «αποικία χρέους», πρέπει να έχει χρονολογία λήξης το 2013, αν θέλουμε η χώρα και ο λαός μας να έχει ένα καλύτερο μέλλον και προοπτική», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας ο κ. Τσίπρας είπε: «Το 2013 μπορεί να είναι η χρονιά της μεγάλης ανατροπής. Με αλληλεγγύη στον πιο αδύναμο. Με πίστη στις δυνατότητες του λαού μας. Με αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας, θα τα καταφέρουμε. Θα σταματήσουμε τη καταστροφή και θα ανατρέψουμε το πολιτικό κατεστημένο της διαφθοράς. Για να ξαναφτιάξουμε το τόπο μας από την αρχή, όπως μας αξίζει. Για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα».


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for " Αλέξης Τσίπρας: Καθήκον μας η δημοκρατία να νικήσει το μνημόνιο το 2013"

Leave a reply