[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΣΥΡΙΖΑ : Υποταγή στο μνημόνιογια το ταξίδι του Σαμαρά στο Βερολίνο
Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Tην εκτίμηση ότι «το ταξίδι του κ. Σαμαρά στη Γερμανία δεν πρόκειται να ξεφύγει από το δίπτυχο της υποταγής στο μνημόνιο και τους δανειστές και της πρόσδεσης της χώρας στον ακραία νεοφιλελεύθερο μερκελισμό» κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Βερολίνο.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι, τη στιγμή που οι επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής είναι δραματικές για την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας και η οικονομία βρίσκεται υπό κατάρρευση, η συγκυβέρνηση διαβεβαιώνει για τη συνέχιση της εφαρμογής του προγράμματος με ολοένα πιο σκληρούς και απαράβατους όρους, περισσότερους φόρους για τους ασθενέστερους, μειώσεις μισθών, απολύσεις και λουκέτα στις επιχειρήσεις.

Σε αυτό το ασφυκτικό μνημονιακό πλαίσιο, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, «οι περιβόητες επενδύσεις μοιάζουν με κακόγουστο νεοφιλελεύθερο ανέκδοτο. Οι μόνες "επενδύσεις" για τις οποίες δουλεύει με μεθοδικό τρόπο η κυβέρνηση σχετίζονται με το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και δεν έχουν καμία σχέση με την ανάπτυξη, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, τη στήριξη της εργασίας και την προστασία του περιβάλλοντος».Πηγή: madata

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΣΥΡΙΖΑ : Υποταγή στο μνημόνιογια το ταξίδι του Σαμαρά στο Βερολίνο"

Leave a reply