[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η συγκλονιστική διάσωση μιας οικογένειας από τον πύρινο εφιάλτη στην Τασμανία!
Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO


      Η συγκλονιστική ιστορία του Τιμ και της Τάιμι Χολμς, που είδαν το σπίτι τους στην Τασμανία να παραδίδεται στις φλόγες και τις ζωές των ίδιων και των εγγονίων τους να απειλούνται ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Είναι μία από τις δραματικές ιστορίες από την Αυστραλία, που ζει δύσκολες ώρες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.  

Ο Τιμ και η Τάμι Χολμς κατάφεραν να σώσουν τα πέντε εγγόνια τους από την καταστροφική μανία της πύρινης λαίλαπας που εδώ και πολλές μέρες καταστράφει τα πάντα στο διάβα της σε Τασμανία και Αυστραλία. 

Το ζευγάρι έμενε στο Ντάναλεϊ της Τασμανίας. Η κόρη τους, Μπόνι Γουόκερ, είχε αφήσει την 11 Ματίλντα, τον 9χρονο Λίαμ, τον 6χρονο Κάλεμπ, την 4χρονη Έσθερ και τη δυο ετών Σαρλότ στους γονείς της γιατί έπρεπε να παραβρεθεί σε μια κηδεία.

Όταν ο Τιμ Χολμς είδε τις φλόγες να κυκλώνουν το σπίτι του, αμέσως μαζί με την 62χρονη σύζυγό του οδήγησαν τα παιδιά στη θάλασσα για να τα σώσουν. Βρήκαν και οι επτά καταφύγιο στο νερό, κάτω από μια ξύλινη προβλήτα.

Ο Χολμς είχε την ψυχραιμία να βγάλει φωτογραφίες και να τις στείλει στην κόρη του για να την ειδοποιήσει πως όλοι ήταν ζωντανοί.

Ανέπνεαν με δυσκολία εξαιτίας του καπνού. Αλλά κατάφεραν να μείνουν στο νερό σχεδόν τρεις ώρες, πριν ο Τιμ Χολμς βρει μια βάρκα που τους απομάκρυνε από τον κίνδυνο. 

Εκατοντάδες Αυστραλοί πυροσβέστες δίνουν, στο μεταξύ, άνιση μάχη για να ελέγξουν τα πύρινα μέτωπα στην νοτιοανατολική πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας. Όμως ο καύσωνας επιστρέφει τις επόμενες ώρες και το έργο τους θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο.       

Πηγή: newpost

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η συγκλονιστική διάσωση μιας οικογένειας από τον πύρινο εφιάλτη στην Τασμανία!"

Leave a reply