[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Παναθηναϊκός: Επίσημα Φάμπρι και… αλλαγές!
Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Φαμπριθιάνο ΓκονθάλεθΤην έναρξη της συνεργασίας με τον Φάμπρι, ως νέος προπονητής της ομάδας, αλλά και μια σειρά από τροποποιήσεις στο τεχνικό επιτελείο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός…

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Χουάν Ραμόν Ρότσα από το πόστο του προπονητή, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ, γνωστού και ως Φάμπρι, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς και μια σειρά από αλλαγές σε όλο το επιτελείο.

Ο Φερέιρα Κινγκ θα είναι ο βοηθός του Φάμπρι, ενώ ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού και ο Κώστας Ελευθεράκης καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Στην ίδια ανακοίνωση, η ΠΑΕ όμως προαναγγέλλει κι άλλες αλλαγές, αυτή τη φορά στο ρόστερ της ομάδας.

Μάλιστα, το τέλος της επισημαίνεται ότι στόχος των αλλαγών αυτών είναι η ομάδα να «γυρίσει σελίδα για να κάνει και πάλι υπερήφανους τους οπαδούς της» όπως αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο…

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ γυρίζει σήμερα σελίδα. Η Διοικούσα Επιτροπή που συνεδρίασε αργά χθες βράδυ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Fabriciano Gonzalez.
2. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Ferreira King.
3. Γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου.
4. Τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Ελευθεράκης.

5. Εντός των αμέσως προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν και οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.
Υπενθυμίζεται σχετικά ότι τον Μάιο του 2012 ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κινδύνευσε λόγω χρεών και αδυναμίας εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεών του να υποβιβασθεί και να οδηγηθεί σε διάλυση. Διασώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην παρέμβαση μετόχων του και την ίδρυση από τον κ. Γιάννη Αλαφούζο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σώθηκε για δεύτερη φορά από μία περίεργη ομάδα ατόμων, που επί ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούσε το Σύλλογο με δήθεν προτάσεις, δήθεν επενδυτών.

Ήδη σήμερα με νέα πνοή, νέους παίκτες και νέους παράγοντες γυρίζει σελίδα, με στόχο να γίνει πάλι η ομάδα που θα κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Παναθηναϊκός: Επίσημα Φάμπρι και… αλλαγές!"

Leave a reply