[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Οι ψίθυροι των τοίχων» στο Μέγαρο Μουσικής
Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Την Παρασκευή και το Σάββατο 15 και 16 Φεβρουαρίου


Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει το «Murmures des murs» - «Οι ψίθυροι των τοίχων» με την Ωρελιά Τιερέ την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 20.00.

Κομψό, ευρηματικό, εύθραυστο, εκκεντρικό, έξυπνο, δυναμικό, μυστηριώδες, ένα θέαμα με την ποιότητα ενός ονείρου, που το κάνει συναρπαστικό η δεξιοτεχνία και η χάρη της Ωρελιά Τιερέ, ο χορός του Χάιμε Μαρτίνες και τα ακροβατικά του Μάγκνους Γιάκομπσον, σε σκηνοθεσία-χορογραφία Βικτόρια Τιερέ Τσάπλιν.

Σκηνοθετημένοι και σχεδιασμένοι από την μητέρα της Ωρελιά, την Βικτόρια Τιερέ Τσάπλιν, Les Murmures/Οι Ψίθυροι είναι μια σύνθεση στιγμών, ανοιχτή σε πολλές μεταφράσεις, αναπαριστούν ένα σύμπαν σε αναστάτωση, περιγράφουν έναν εσωτερικό κόσμο παράξενο, τρυφερό, σε διαρκή μετάβαση.

Τα σκηνικά είναι της Βικτόρια Τιερέ Τσάπλιν, τα κοστούμια των Βερονίκ Γκραν, Ζακ Περντιγκέ, Μόνικα Σβάρτσλ και Βικτόρια Τιερέ Τσάπλιν ενώ τη χορογραφία υπογράφει επίσης η Βικτόρια μαζί με τον Αρμάνδο Σαντέν. Συγκινητική, ευαίσθητη και απρόβλεπτη, η μοναδική αυτή παράσταση παρουσιάζεται στο πλαίσιο της Σειράς Γέφυρες, την καλλιτεχνική διεύθυνση της οποίας έχει ο συνθέτης Δημήτρης Μαραγκόπουλος.


Παρασκευή 15, Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, ώρα 20.00
Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη
Διάρκεια: 75'
Τιμές εισιτηρίων: €11,00 - 20,00 - 28,00 - 40,00 (Διακεκριμένη Ζώνη).
Ειδικές τιμές: €6,50 (Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ), 8,50 (65+, πολύτεκνοι)

Η είσοδος στις προβολές/εγκαταστάσεις των Αιθουσών MC2 & MC3 είναι ελεύθερη.

H παράσταση παρουσιάζεται στο πλαίσιο της Σειράς Γέφυρες, την καλλιτεχνική διεύθυνση της οποίας έχει ο συνθέτης Δημήτρης Μαραγκόπουλος.

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333
και στην ιστοσελίδα του ΜΜΑ: www.megaron.gr

Πηγή: newsbeast

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for " «Οι ψίθυροι των τοίχων» στο Μέγαρο Μουσικής"

Leave a reply