[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ώρα τίτλου για τους «αιωνίους»
Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO


 Τον πρώτο εγχώριο τίτλο διεκδικούν, για έκτη συνεχή χρονιά, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, που αναμετρώνται την Κυριακή στις 18:30 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, στο Ελληνικό.
Οι «αιώνιοι» αντίπαλοι αναμετρώνται για 21η φορά στην ιστορία τους στο Κύπελλο Ελλάδος, έκτη σερί στον τελικό, ενώ συνολικά διεκδικούν τον τίτλο για ένατη φορά. Στις προηγούμενες οκτώ οι «πράσινοι» μετρούν έξι νίκες, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δύο. Πολυνίκης του θεσμού είναι Παναθηναϊκός που μετρά 13 νίκες έναντι 7 του Ολυμπιακού στις αναμετρήσεις τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα. Η δωδεκάδα που θα παρατάξει ο Αργύρης Πεδουλάκης στο παρκέ του Ελληνικού θα αποτελείται από τους Μάικ Μπράμος, Γιόνας Ματσιούλις, Τζέισον Καπόνο, Ρόκο Λένι Ούκιτς, Στεφάν Λάσμε, Κώστα Τσαρτσαρή, Δημήτρη Διαμαντίδη, Τζέιμς Γκιστ, Μάρκους Μπανκς, Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, Βασίλη Ξανθόπουλο και Γάιο Σκορδίλη.
Μοναδικός απών από πλευράς Ολυμπιακού θα είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει ο Πέρο Άντιτς, ενώ οι άλλοι έντεκα παίκτες του Μπαρτζώκα είναι οι Κάιλ Χάινς, Έισι Λο, Βασίλης Σπανούλης, Στράτος Περπέρογλου, Γκιόργκι Σερμαντίνι, Κώστας Σλούκας, Τζος Πάουελ, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Δημήτρης Μαυροειδής, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Εκτός αποστολής θα μείνουν ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Γιώργος Γεωργάκης.
Στις δύο φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, νικητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, ωστόσο άπαντες στο Λιμάνι, γνωρίζουν ότι η σημερινή αναμέτρηση δεν έχει σχέση με τις δύο προηγούμενες.
Στην αντίπερα όχθη, στον Παναθηναϊκό, εκτιμούν ότι έφτασε η ώρα της... αντεπίθεσης και οι παίκτες καλούνται να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν στα ίσια τον Ολυμπιακό, και να επιστρέψουν στην κορυφή.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for " Ώρα τίτλου για τους «αιωνίους»"

Leave a reply