[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η φωτογραφία του Γάλλου στρατιώτη στο Μαλί που σόκαρε τον κόσμο [εικόνα]
Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKOΦωτογραφία Γάλλου στρατιώτη που φοράει μάσκα σκελετού έχει φέρει τριγμούς στις τάξεις των γαλλικών στρατευμάτων.

Τραβηγμένη στις 20 Ιανουαρίου, η φωτογραφία απεικονίζει συγκεκριμένα στρατιώτη που φορά ειδικά γυαλιά και μια μάσκα σκελετού που παραπέμπει στον Ghost, έναν χαρακτήρα από το βιντεοπαιχνίδι «Call of Duty».

Σύμφωνα με το RTL, ο εκπρόσωπος του στρατού χαρακτήρισε απαράδεκτη την συμπεριφορά αυτή, υπογραμμίζοντας ότι η φωτογραφία δεν είναι αντιπροσωπευτική των γαλλικών επιχειρήσεων στο Μαλί.

Ο φωτογράφος δήλωσε:

«Βρέθηκα μαζί με τα γαλλικά στρατεύματα κοντά στο Νιόνο. Ένα ελικόπτερο προσγειωνόταν, δημιουργώντας τεράστια σύννεφα σκόνης. Ενστικτωδώς, όλοι οι στρατιώτες προσπάθησαν να αποφύγουν την άμμο. Ήταν απόγευμα και ακτίνες του ήλιου πρόβαλλαν μέσα από τα δέντρα και τα σύννεφα σκόνης. Ήταν ένα πολύ όμορφο φως».

Και προσθέτει: «Εντόπισα έναν στρατιώτη, που φορούσε ένα περίεργο φουλάρι και τον φωτογράφησα. Εκείνη την ώρα, τίποτα δεν φαινόταν ασυνήθιστο ή σοκαριστικό. Ο στρατιώτης δεν πόζαρε και δεν υπήρχε κάτι το στυλιζαρισμένο. Εκείνος απλώς στεκόταν εκεί, προστατεύοντας το πρόσωπό του από τη σκόνη και περιμένοντας το ελικόπτερο να προσγειωθεί. Κανένας δεν προσπάθησε να με σταματήσει να τον φωτογραφίσω».


Πηγή: iefimerida


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η φωτογραφία του Γάλλου στρατιώτη στο Μαλί που σόκαρε τον κόσμο [εικόνα]"

Leave a reply