[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Απίστευτο: Χτίζουν πόλη-φρούριο με υποχρεωτική οπλοκατοχή
Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO


Ένα γιγάντιο φρούριο, μεσαιωνικού τύπου, χτίζει μια ομάδα Αμερικανών στο Αϊντάχο, οι κάτοικοι του οποίου θα οπλοφορούν υποχρεωτικά και θα αντιμετωπίζουν οι ίδιοι τους «εισβολείς».

Η περιτειχισμένη πόλη, που θα φτιαχτεί μέσα σε δάσος, θα μπορεί να φιλοξενήσει 7.000 άτομα και θα περιέχει εκτός από κατοικίες, σχολεία και ένα εργοστάσιο όπλων.


Όλοι οι κάτοικοι της πόλης θα πρέπει να κατέχουν ένα αυτόματο AR-15, 1.000 σειρές πυρομαχικών και αρκετές προμήθειες ώστε το φρούριο να μπορεί να αντέξει σε μια «κατάρρευση της κοινωνίας». Επειδή τα AR-15 είναι δυσεύρετα, το εργοστάσιο όπλων της πόλης θα ικανοποιεί τις ανάγκες των κατοίκων της.

Επίσης, οι κάτοικοι θα πρέπει να φέρουν περίστροφο, σε ειδική οπλοθήκη στη μέση, όταν επισκέπτονται το κέντρο της πόλης.

«Μαρξιστές, σοσιαλιστές, φιλελεύθεροι θα καταλάβουν ότι η ζωή στην κοινότητά μας θα είναι ασύμβατη με τις ιδεολογίες τους», αναφέρουν οι διοργανωτές στην ιστοσελίδα τους. Οι ανεπιθύμητοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα όπλα των κατοίκων του φρουρίου, όπως εύλογα μπορούμε να φανταστούμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι επικεφαλής του εγχειρήματος, ο Christian Kerodin, κάθε άλλο παρά νομοταγής πολίτης είναι, καθώς στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για απάτες...


Πηγή: newsbomb

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Απίστευτο: Χτίζουν πόλη-φρούριο με υποχρεωτική οπλοκατοχή"

Leave a reply