[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Σοκ από φωτογραφία ισραηλινού στρατιώτη
Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Έρευνα διεξάγεται στον ισραηλινό στρατό για μία φωτογραφία που ανέβασε ο 20χρονος στρατιωτικός Μορ Οστρόφσκι στο πρόγραμμα Instagram και δείχνει το κεφάλι ενός παλαιστίνιου αγοριού στο στόχαστρο του όπλου του.


Στη φωτογραφία, το όπλο φαίνεται να σημαδεύει το κεφάλι του παιδιού από πίσω, χωρίς δηλαδή το αγόρι να έχει γνώση της παρουσίας του.

Ο στρατιώτης υποστηρίζει ότι δεν έβγαλε ο ίδιος την φωτογραφία αλλά την ανέβασε από το Ίντερνετ, ενώ εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων ανέφερε ότι ίσως η φωτογραφία δεν είναι αυθεντική.

Ωστόσο παλαιστινιακοί φορείς υποστηρίζουν πως αντικατοπτρίζει αρκετά ωμά το γεγονός πως ακόμη και τα παιδιά των Παλαιστινίων αποτελούν στόχο του ισραηλινού στρατού.

Ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού
αναφέρει σύμφωνα με το Ynet ότι "πρόκειται για σοβαρό περιστατικό που δεν συνάδει με το πνεύμα και τις αξίες του ισραηλινού στρατού" και προαναγγέλλει ενδελεχή έρευνα και απόδοση ευθυνών.Άλλες φωτογραφίες του ίδιου στρατιώτη

Ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί όταν η στρατιωτίνα Ίντεν Άμπεργκιλ δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφίες της με παλαιστίνιους κρατούμενους που είχαν δεμένα τα χέρια και καλυμμένα τα μάτια.

Είχε περιγράψει το περιστατικό ως "τις καλύτερες στιγμές της ζωής της".STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Σοκ από φωτογραφία ισραηλινού στρατιώτη"

Leave a reply