[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Έβγαλε την υποχρέωση
Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO


Το μυαλό της ήταν …  στη Βοσνία κι αυτό φάνηκε και στα 90 της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο την Ελβετία. Η Εθνική μας ομάδα αντιμετώπισε περισσότερο σαν αγγαρεία το ματς – τεστ ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την πρωτοπόρο του ομίλου της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 και το 0-0 ήταν αναπόφευκτο.

Οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος έδειξαν να μπαίνουν ορεξάτοι στο ματς και με τη ώθηση της κερκίδας έφτασε πολύ κοντά στο γκολ μόλις στο 4’ Ο Σαλπιγγίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μήτρογλου σηκώθηκε μόνος του στην καρδιά της περιοχής των Ελβετών όμως η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σόμερ.

Η Εθνική μας διατήρησε την κατοχή της μπάλας μέχρι το ημίωρο όμως στη συνέχεια έδωσε χώρους στους ποδοσφαιριστές του Ότμαρ Χίτσφελντ, οι οποίοι πάντως δεν έδειχναν να μπορούν να διασπάσουν το αμυντικό τείχος της «γαλανόλευκης».

Στο 34’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με την κεφαλιά του Τζουρού όμως ο Μαγιένκο το ακύρωσε σωστά καθώς ο αμυντικός των Ελβετών κρεμάστηκε στον Τοροσίδη.

Με τη συμπλήρωση 45 λεπτών η Εθνική δημιούργησε τη σπουδαιότερη ευκαιρία της στο ματς όταν ο Σπυρόπουλος έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έστρωσε στον Χολέμπας, όμως το σουτ του τελευταίου με το δεξί πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη η Εθνική μας έδωσε πολλούς χώρους στους Ελβετούς και οι αρκετές αλλαγές του Φερνάντο Σάντος είχαν άμεσο αντίκτυπο στο παιχνίδι της Εθνικής. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία.

Από την άλλη όμως, οι Ελβετοί θα μπορούσαν κλέψουν το ματς σε δύο περιπτώσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Στο 81’ ο Σεφέροβιτς έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και υποχρέωσε τον Ορέστη Καρνέζη σε εξαιρετική απόκρουση. Λίγα λεπτά αργότερα το σουτ το ίδιου παίκτη πέρασε μόλις άουτ.

Τελικό αποτέλεσμα 0-0, στις 22 Μαρτίου το μεγάλο ραντεβού πρόκρισης με τη Βοσνία.


Πηγή: pamesports

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Έβγαλε την υποχρέωση"

Leave a reply