[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών
Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Μεταφορά κονδυλίων προκειμένου να στηριχτούν οι άνεργοι και κυρίως οι νέοι επεξεργάστηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί σε συνεργασία με τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι η «δημιουργία ειδικού προγράμματος το οποία θα αφορά 700 χιλ. ανέργους» παράλληλα όπως είπε ο Ευ. Βενιζέλος συζητήθηκε η μεταφορά κοινοτικών πόρων από το ΈΣΠΑ για την ενίσχυση των ανέργων. Επίσης σημείωσε ότι θα πρέπει να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για τους αγρότες. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε θα πρέπει να ανακοινωθεί η κινητικότητα προκειμένου «να σταματήσει η μυθολογία γύρω από τις απολύσεις».«Η ανεργία αντιμετωπίζεται με την ανάπτυξη» είπε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και πρόσθεσε ότι θα «πρέπει να δημιουργηθούν άμεσα θέσεις εργασίας». Όσον αφορά επίσης τους αγρότες ο Φ. Κουβέλης υποστήριξε ότι θα πρέπει να προχωρήσουν οι δεσμεύσεις την κυβέρνησης για το πετρέλαιο και το συνταξιοδοτικό.

Παράλληλα επισήμανε πως «δεν θα υπάρξουν απολύσεις στο δημόσιο. Η κινητικότητα θα προχωρήσει και πρέπει να προχωρήσει»« Δώσαμε έμφαση στην ανεργία. Στόχος η μείωση της με στοχευμένες δράσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Στουρνάρας. Ο Γιάννης Βρούτσης, βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε ότι στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών συζητήθηκε το νομοσχέδιο που βρίσκεται σε διαβούλευση και θα έρθει στη Βουλή. Επίσης ανέφερε ότι έγινε συζήτηση, όπως είπε, για εξοικονομήσεις στο υπουργείο του, καθώς και για δράσεις σε κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκε και ένα πρόγραμμα για τη στήριξη των οικογενειών που δεν έχουν κανένα εργαζόμενο.
Πηγή: real

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών"

Leave a reply