[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αλέξης Τσίπρας: Ως «κομπάρσος» ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες
Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Σκληρή κριτική άσκησε ο Α. Τσίπρας στο Πρωθυπουργό για την στάση του στην Σύνοδο Κορυφής. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε εκδήλωση για τα άτομα με αναπηρία κατηγόρησε τον Α. Σαμαρά ότι έχει ρόλο «κομπάρσου και παρατηρητή» στις Βρυξέλλες.

«Πρωθυπουργός σε μια ακόμη Σύνοδος Κορυφής θα βρεθεί εκεί ως κομπάρσος, ως παρατηρητής. Την στιγμή που έχουν ισοπεδώσει την Ελλάδα, την στιγμή που έχουν διαλύσει και έχουν λεηλατήσει την ελληνική κοινωνία μέσα από μια λιτότητα που έχει μειώσει 25% το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν παίρνει την απόφαση να μειώσει και τα κοινοτικά κονδύλια για την Ελλάδα. Και δεν βρίσκεται εκεί ένας Πρωθυπουργός να τους πει ως εδώ» είπε χαρακτηριστικά ο Α. Τσίπρας.

Από την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν έλειψαν και τα ευτράπελα. Την ώρα που βρίσκονταν στο βήμα ο Α.Τσίπρας έσβησαν τα φώτα αλλά ο ίδιος δεν ξαφνιάστηκε και πήρε την αφορμή για να επιτεθεί εκ νέου στην κυβέρνηση.

«Εκεί έπρεπε να κλείσουν τα φώτα και όχι εδώ. Στην Σύνοδο Κορυφής έπρεπε να κλείσουν τα φώτα. Να κλείσουν τα φώτα και να τους πουν κατεβάστε τα μολύβια» σημείωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ





Πηγή: real

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αλέξης Τσίπρας: Ως «κομπάρσος» ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες"

Leave a reply