[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
"Επιχείρηση συσπείρωση" με συνάντηση αρχηγών
Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

"Επιχείρηση συσπείρωση" με συνάντηση των τριών κυβερνητικών εταίρων θα επιχειρηθεί εντός της εβδομάδας σύμφωνα με πληροφορίες των ΝΕΩΝ, στον απόηχο "παραφωνιών" εντός της κυβέρνησης για διάφορα θέματα από την τρομοκρατία ως το ενιαίο τέλος ακινήτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα συγκαλέσει τη σύσκεψη θεωρώντας ότι πρέπει να υπάρχει ενιαία φωνή απέναντι στα προβλήματα ειδικά τώρα που η κυβέρνηση έχει ανοιχτά "μέτωπα" με τους αγρότες και την ΠΝΟ.

Στόχος της κυβέρνησης είναι επίσης να υψωθεί τείχος προστασίας στον Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος δέχεται με αφορμή το φορολογικό νομοσχέδιο "φίλια" πυρά από κυβερνητικούς βουλευτές και μάλιστα "γαλάζιους".

Εντύπωση προκάλεσε συγκεκριμένα η επίθεση του Μ. Κεφαλογιάννη στον υπουργό Οικονομικών σε σχέση με την κριτική που άσκησε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Καραμανλή. Ο κ. Κεφαλογιάννης μίλησε για "ανοησίες" σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Επίθεση στον κ. Στουρνάρα εξαπέλυσε και ο Ν. Κακλαμάνης αναφέροντας στον Real ότι ο κ. Στουρνάρας "μαγείρεψε τα στοιχεία για να μπούμε στην ΟΝΕ".

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ η σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί το αργότερο ως την Τετάρτη καθώς την Πέμπτη και την Παρασκευή ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ που θα εγκρίνει τον κοινοτικό προϋπολογισμό.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for ""Επιχείρηση συσπείρωση" με συνάντηση αρχηγών"

Leave a reply