[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου»
Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Η όψιμη… εξομολόγηση του Τόμσεν (και άλλων ευυπόληπτων στελεχών του ΔΝΤ) για τα λάθη (τους) στους υπολογισμούς των παραμέτρων του προγράμματος για την ελληνική «διάσωση» θα είχε ένα νόημα αν στόχος αυτών των… τύπων ήταν πράγματι η διάσωση της χώρας. Όμως, λάθη επαναλαμβανόμενα τόσες πολλές φορές σε τόσες γωνιές του πλανήτη μάλλον με καλά σχεδιασμένα σχέδια μοιάζουν. Εκτός κι αν όλα αυτά τα ευαγή ιδρύματα διοικούνται και στελεχώνονται από βλάκες…

Πιθανότατα η εξήγηση αυτών των λαθών να βρίσκεται πίσω από τον σαφή αλλά καλυμμένο στόχο όλων αυτών των «ανθρωπιστικών» επιδρομών των κομάντο του διεθνούς τοκογλυφικού/χρηματοπιστωτικού συστήματος, που δεν είναι άλλος από τη λεηλασία ολόκληρων κρατών και των λαών τους. Αν θεωρήσουμε ότι αυτός ακριβώς είναι ο στόχος του τριμερούς οικονομικού ελέγχου που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα, πραγματικά δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος λάθος στη συνταγή την οποία εφαρμόζουν οι διασώστες.

Εξ άλλου, όπως έχει… αυτοβιογραφηθεί ο Τζον Πέρκινς στο βιβλίο του («Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» από τις εκδόσεις Αιώρα) «οι Οικονομικοί Δολοφόνοι είναι υψηλόμισθοι επαγγελματίες που εξαπατούν χώρες σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας τους ποσά που ανέρχονται σε τρισεκατομμύρια δολάρια. Τα μέσα που χρησιμοποιούν για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι μεταξύ άλλων οι οικονομικές εκθέσεις με πλασματικά στοιχεία, οι νοθευμένες εκλογές, η εξαγορά συνειδήσεων, ο εκβιασμός, το σεξ και οι πολιτικές δολοφονίες».

Σας θυμίζουν μήπως κάτι (και κάποιους) όλα αυτά;


Πηγή: topontiki

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου»"

Leave a reply