[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
"Στα άδυτα της μυστικής λέσχης Bilderberg..." Μια έρευνα που δεν πρέπει να λείπει από κανένα αρχείο!
Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011 Posted by STEVENIKO

bilderberg_1996_status-001Από τις 6 Ιουνίου σας έχουμε προαναγγείλει ότι θα δώσουμε στην ευρύτερη δημοσιότητα, δηλαδή θα ανεβάσουμε στο διαδίκτυο, και μόνον για λίγες ημέρες, την πρώτη μεγάλη αποκαλυπτική δημοσιογραφική έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα τον Μαϊο του 1996. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο γνωστό και έγκυρο διεθνούς κύρους, από τότε, ελληνικό περιοδικό STATUS και την υπογράφει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος.

Μια έρευνα που αποτέλεσε σταθμό στην Ελληνική δημοσιογραφία και την βάση για όλα τα δημοσιογραφικά και συγγραφικά κείμενα που στην συνέχεια είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα από το 1996. Μέχρι τότε όλα τα ελάχιστα κείμενα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα περιείχαν ελάχιστες πληροφορίες και βασίζονταν κυρίως στις θεωρίες συνομωσίας που καταγράφοταν διεθνώς. Η Έρευνα όπως θα δείτε φωτίζει άγνωστες πτυχές της μυστικής λέσχης των ισχυρών της οικονομίας και της πολιτικής στον πλανήτη και αποκαλύπτει με επίσημες, δηλώσεις και μάλιστα Ελλήνων, εκ τότε δεν έχουν ξανά υπάρξει επίσημες δηλώσεις, από κανέναν σε όλο τον κόσμο εκ των συμμετεχόντων στις εργασίες της λέσχης.

Η δημοσιογρααφική έρευνα που είναι καρπός εργασίας τουλάχιστον τριών ετών και επαφών, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, με αξιόπιστες ανώτερες κυβερνητικές πηγές σε όλο τον κόσμο και ειδικά τις ΗΠΑ δίνει πάρα πολλά στοιχεία για τις πραγματικές διαστάσεις αυτής της πολιτικό οικονομικής "μυστικής" οργάνωσης. Διαβάστε και κρατείστε στο αρχείο σας αυτή την πολύκροτη δημοσιογραφική έρευνα η οποία δίνει μια σειρά στοιχεία που ρίχνουν φως στα άδυτα της μυστικής λέσχης των ισχυρών της γης. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ STATUS ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1996.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...