[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Άρης-Ολυμπιακός 2-3
Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ενώ προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο και στο 83' με 3-1, στο τέλος αγχώθηκε για διαφυλάξει το σκορ (3-2) και να φύγει με τους 3 βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη. Οι “ερυθρόλευκοι” που διατηρούν το αήττητο στο πρωτάθλημα (5-2-0) και σκαρφάλωσαν ξανά στην κορυφή σκόραραν με Τζιμπούρ (7'), Μοντέστο (28') και Μακούν (83'). Οι Τόχα (77'). Φατί (85') μείωσαν για τον Άρη, στον πάγκο του οποίου έκανε ντεμπούτο ο Πολωνός Μίχαλ Πρόμπιερζ. Στο 86ο λεπτό, εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων και ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής Σιδηρόπουλος διέκοψε για δυο λεπτά το ματς.

Χορταστικό το θέαμα, πολύ καλός ο ρυθμός ιδίως από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο με πρωταγωνιστές τον εξαιρετικό Μόνχε από αριστερά, τον Ιμπαγάσα στην οργάνωση του παιχνιδιού και τον Τζιμπούρ που ήταν μια διαρκής απειλή για την ευάλωτη άμυνα του Άρη. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 7ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Χολέμπας η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς και ο Τζιμπούρ από πολύ κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Στο 17' ο Μόνχε μπήκε από αριστερά και σούταρε άουτ, ο Άρης δεν έδειξε ότι είχε απάντηση και στο 28' ήρθε το 2-0 με κεφαλιά του Μοντέστο από εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα. Πλήρης η επικράτηση των “ερυθρολεύκων”που πατούσαν γερά στο γήπεδο, είχαν φέρει το παιχνίδι στα μέτρα τους και δεν συνάντησαν καμία δυσκολία.

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50' από φάουλ του Καστίγιο, ο Φατί με κεφαλιά δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Με πλασέ από κοντά του Μέλμπεργκ στο 54', που απέκρουσε με τα πόδια ο Γιακούποβιτς απάντησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος στο 69' έχασε μοναδική ευκαιρία να τελειώσει το ματς. Ο Μόνχε έφυγε μόνος του μπροστά, έχοντας δεξιά και αριστερά αφύλακτους τους Τζιμπούρ και Μιραλάς. Προτίμησε όμως να “σκάψει” την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, αυτή πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος σούταρε ψηλά άουτ.

Κι αφού δεν έγινε το 0-3, στο 77' μείωσε σε 1-2 ο Άρης με κοντινή προβολή του Τόχα μετά από κόρνερ του Ντίκο. Ο κόσμος του Άρη ξαναζεστάθηκε και προσπάθησε να δώσει την ώθηση στους παίκτες του Άρη αλλά στο 83' ο Ολυμπιακός έδειξε και πάλι ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα: 1-3 σε κεφαλιά του Μακούν από φάουλ του Χολέμπας. Δυο λεπτά αργότερα το 2-3 από την κεφαλιά του Φατί αλλά στην κρίσιμη στιγμή ο Άρης έχασε τον ρυθμό του εξαιτίας των υβριστικών συνθημάτων από τους οπαδούς του που είχαν ως συνέπεια να διακόψει το ματς για δυο-τρία λεπτά ο Σιδηρόπουλος.

ΣΚΟΡΕΡ: 77' Τόχα, 85' Φατί - 7' Τζιμπούρ, 28' Μοντέστο, 82' Μακούν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καζναφέρης, Καστίγιο, Γιάκομπ - Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ, Μιραλάς, Παπαδόπουλος

ΑΡΗΣ: Γιακούποβιτς, Μίσελ, Ντίκο, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Βράνιες (46' Τόχα), Φατί, Γιαννιώτας (74' Ακόστα), Ουμπίντες, Καστίγιο, Σολτάνι (65' Γιάκομπ).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Μόνχε (80' Μαρκάνο), Ιμπαγάσα (62' Μακούν), Μιραλάς (92'' Φέισα), Τζιμπούρ.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Άρης-Ολυμπιακός 2-3"

Leave a reply