[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Οι χυδαιοι
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO




Η απαιτηση των Ευρωπαιων για εγγραφες εγγυησεις της ελληνικης κυβερνησης ,οτι θα τηρηθουν τα συμφωνηθεντα με την κυβερνηση Παπανδρεου, δεν ειναι τιποτε αλλο παρα ο καθρεφτης της αφερεγγυοτητας,της απατεωνιας,της κοροϊδιας,της νεοελληνικης λαμογιας, με την οποια αντιμετωπιστηκαν αυτοι οι Ευρωπαιοι απο την απερχομενη κυβερνηση σε ολη τη διαρκεια των διαπραγματευσεων και στην εφαρμογη των συμφωνιων του Μνημονιου

Ειναι η αποδειξη,της ελλειψης καθε σοβαροτητας απο τους εδω κυβερνητες,που αντιμετωπισαν τους Ευρωπαιους και τα στελεχη του ΔΝΤ σαν κουτοφραγκους επι εναμισυ χρονο.

Ειναι ο νεοελληνικος εξυπνακισμος μιας νοοτροπιας δειλιας,που δεν εχει το ερμα να αρνηθει ευθεως ή να δεχτει ευθεως,να αντισταθει,να διεκδικησει με σοβαροτητα τα συμφεροντα του και τις επιθυμιες του.

Ειναι η νοοτροπια ενος κουτοπονηρου ραγιαδισμου,που θεωρει εξυπναδα και γενναιοτητα την εξαπατηση.

Ειναι η καταντια ολων οσοι τρεμουν να πουν" οχ","δεν μπορω","δεν γινεται", ανοιχτα.Και οσων ειναι προθυμοι στα "ναι",αλλα σαν δειλοι φοβουνται να το ομολογησουν στον λαο.Τρεμουν να υπερασπιστουν τις πραξεις τους.

Ειναι η ανωριμοτητα ενος εσμου ανθρωπων,που βρεθηκαν απο το πουθενα στην εξουσια εδω και δεκαετιες,προϊοντα ενος συστηματος εγωκεντρικου αντικοινωνισμου ,που αναπαραγει τον εαυτο του μεχρι σημερα μεσα και απο τον οικογενειακο ιστο της κοινωνιας.

Ειναι σχεδον ολο το πολιτικο φασμα, τα κομματα,οι βουλευτες και πολιτευτες,που εχουν καταντησει αυτη τη ντροπη να ειναι και η κυριαρχη νοοτροπια στην ελληνικη ζωη. Μονο γιαυτο θα τους αξιζε η ασχατη των ποινων. Για διαφθορα γενεών του λαου.

Και τους αξιζει η πιο παραδειγματικη τιμωρια, γιατι με τη σταση τους απεναντι στους ξενους εδω και εναμισυ χρονο οδηγουν μια ολοκληρη διεθνη κοινη γνωμη και την ηγεσια της να λοιδορει και να προσβαλει οχι αυτους τους φτηνους και ανικανους πολιτικαντηδες,αλλα τον ελληνικο λαο ολοκληρο.

Το χειροτερο ειναι,οτι το αρρωστημενο και χυδαιο αυτο συστημα με τους υπηρετες του καλειται σημερα να οδηγησει τη χωρα σε ενα ξεφωτο,ενω το μονο πραγμα που ειναι ικανο να κανει ειναι να αναπαραγαγει τον εαυτο του.

Κι αυτο ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα κατα του λαου. Ο οποιος,δυστυχως, ακομα τους ανεχεται.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Οι χυδαιοι"

Leave a reply