[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ποιοι γλιτώνουν το «κούρεμα» από το ενιαίο μισθολόγιο
Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Τις αποδοχές που θα ισχύουν για τους εργαζόμενους στους φορείς που υπάγονται στο πολυνομοσχέδιο για το ενιαίο μισθολόγιο, καθόρισε με εγκύκλιο που εξέδωσε χτες το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με το Έθνος, η εγκύκλιος εστάλη σε όλα τα υπουργεία καθώς και σε 72 ΔΕΚΟ, μεταξύ των οποίων ΟΑΣΑ, ΕΑΒ, ΕΡΤ, ΟΣΕ, και στους Οργανισμούς Λιμένος, στην εταιρεία ΣΤΑΣΥ Α.Ε. κλπ. Οι διοικήσεις αυτών των οργανισμών θα πρέπει να εφαρμόσουν το νέο σύστημα αποδοχών από 1ης Νοεμβρίου και να καταθέσουν στοιχεία στο υπουργείο Οικονομικών μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2012.

Από την εφαρμογή του Ενιαίου Μισθολογίου εξαιρούνται το Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και το καλλιτεχνικό προσωπικό της Λυρικής Σκηνής, του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας καθώς και των Κρατικών Ορχηστρών Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Το ανώτατο όριο αμοιβών των προέδρων, διευθυνόντων συμβούλων και διοικητών φορέων μαζί με τις πρόσθετες αμοιβές παραμένει στο όριο των 5.856 ευρώ μεικτά μηνιαίως. Για τα διευθυντικά στελέχη το ανώτατο όριο αποδοχών διαμορφώνεται με βάση το αντίστοιχο όριο ανώτατου μισθού που ισχύει στο Δημόσιο μαζί με το επίδομα θέσης.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ποιοι γλιτώνουν το «κούρεμα» από το ενιαίο μισθολόγιο"

Leave a reply