[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Οι μαϊντανοί της πολιτικής και η πολιτική τους αξιοπιστία...
Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

"Moύγκα στη στρούγκα". Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της κωμωδίας των "διαφωνούντων" του ΠΑΣΟΚ που έβριζαν όλη την εβδομάδα και σήμερα πήγαν σαν πρόβατα για να ψηφίσουν αυτόν που έβριζαν.

Ας τους θυμηθούμε για να υπολογίσουμε και την πολιτική τους αξιοπιστία μελλοντικά:

Ο Λιντζέρης, έλεγε ότι "Τελείωσε ο Γ.Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ". Να το λέει κάθε μέρα εκατό φορές στο καθρέφτη, μπας και το πιστέψει. Η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα είπε πως ο πρωθυπουργός τους κορόιδεψε. Αλλά προφανώς συγχώρεσε τον πρωθυπουργό που την κορόιδεψε και τον ψήφισε.

Η Λούκα Κατσέλη που τόσα του είχε σούρει όλη την εβδομάδα. Υπερψήφισε και επέστρεψε!

Η Βάσω Παπανδρέου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε έναν πρωθυπουργό που όπως η ίδια είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ότι "βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου".

Η Εύα Καϊλή, η "μικρή τυμπανίστρια" ή αλλιώς "καλτσοδέτα", όπως την αποκαλούν οι προεδρικοί. Κατάπιε όλες τις διαφωνίες της και υπερψήφισε.

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε και ο Οδυσσέας Βουδούρης ο οποίος με γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε ότι δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση αλλά θα την υπερψηφίσει, προφανώς γιατί του αρέσει να στηρίζει αναξιόπιστες κυβερνήσεις.

Έπίσης και οι Ε.Παναρίτη (η γνωστή "ιέρεια του ΔΝΤ"), ο Καρτάλης, ο Βρεττός Καρύδης, ο Κρεμαστινός, ο Αμοιρίδης και φυσικά ο υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος του δήλωσε ξεκάθαρα ότι πρέπει να παραιτηθεί απόψε αλλιώς δεν θα μετάσχει σε καμία πολιτική διεργασία.

Πολιτική αξιοπιστία ίση με το ύψος του μαϊντανού, όντες πολιτικοί μαϊντανοί και οι ίδιοι...STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Οι μαϊντανοί της πολιτικής και η πολιτική τους αξιοπιστία..."

Leave a reply