[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ…ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕ...
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΛΟΓΟΘΕΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ


ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.


Τριάντα επτά χρόνια από κοινού κατέστρεφαν τη χώρα.
Σήμερα δε δίστασαν να ορκιστούν κοτζαμπάσηδες στο σουλτανάτο της Γκεστάπο.
Αύριο θα συμπεριφερθούν σαν ορκισμένοι γενίτσαροι για ν αντιμετωπίσουν την οργή αυτού του λαού για το εθνοκτόνο έργο τους. Το τέλος του κατήφορου είναι ο πάτος… κι αυτοί ξεπέρασαν και τον πάτο σε αυτή την ξέφρενη πορεία καταστροφής.

Μέσα από αλλεπάλληλα καπρίτσια και ερμαφρόδιτους λεονταρισμούς, αυτοί που επί 37 χρόνια μονοπώλησαν την εμπιστοσύνη αυτού του λαού, έδειξαν το πραγματικό, το αληθινά αποκρουστικό τους πρόσωπο.

Τα συνεταιράκια της ντροπής σήμερα συναποφάσισαν να παραδώσουν και τυπικά τα κλειδιά της χώρας στο σουλτάνο και να μετατραπούν σε υποτακτικά και πρόθυμα γιουσουφάκια του.

Το πρόσωπο του αχυράνθρωπου επικεφαλής, δεν πρέπει να ξεγελάσει κανέναν, ούτε με το «ατού» της ικανότητας του, ούτε φυσικά με το «τεκμήριο» της εμφαινόμενης ουδετερότητάς του.

Η συμφωνία ντροπής είναι πρωτίστως πολιτική συμφωνία…
Σε αυτή την πολιτική συμφωνία υπάρχουν εμπνευστές που την υπαγόρευσαν και θύματα που θα σηκώσουν το σταυρό του μαρτυρίου…

Και το κορυφαίο θύμα αυτής της άθλιας και καθ υπαγόρευση πολιτικής συναλλαγής, είναι η εθνική μας αξιοπρέπεια και η ίδια μας η πατρίδα σε τελευταία ανάλυση...


37 ολόκληρα χρόνια βίαζαν τη δημοκρατία στον τόπο μας εναλλάξ.
37 χρόνια λυμαίνονταν και κατασπαταλούσαν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού μας.
Επί 37 ολόκληρα χρόνια ανέδειξαν γενιές και γενιές λαμογιών και παρασίτων, παίζοντας μπιλιάρδο στην πλάτη αυτού του λαού.
Επί 37 χρόνια αποδομούσαν τον παραγωγικό μας ιστό.
Ερήμωσαν την ύπαιθρο… αποβιομηχάνισαν τη χώρα… αποδιάρθρωσαν το σύνολο της εθνικής μας υποδομής.
Ανέδειξαν τον παρασιτισμό σε κυρίαρχο μοχλό της οικονομικής και πολιτικής καθημερινότητας.
Δρομολογούσαν μεθοδικά τον παροπλισμό και την καταστροφή της χώρας επενδύοντας αποκλειστικά και μόνο στη συντήρηση της εκλογικής τους πελατείας.
Επί 37 ολόκληρα χρόνια οικοδομούσαν ένα κράτος αυταρχισμού, περιστολής δικαιωμάτων, ανήθικου εμπόριου ελπίδας, και πέτσινου εντυπωσιασμού.

Το σάπιο οικοδόμημά τους κατέρρευσε…

Ο ένας έριχνε την ευθύνη στον άλλο γι αυτή τη θλιβερή κατάντια…
Ο ένας αθώωνε τον άλλο στα πλαίσια αυτού του ιδιότυπου συνεταιρισμού της ντροπής.
Ο ένας μεταβίβαζε στον άλλο την πολιτική εξουσία για να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη συνέχιση της ίδιας εφιαλτικής πολιτικής, με θύμα την κοινωνία και ωφελημένους τους νταβατζήδες, τους χρηματοδότες και τους προστάτες τους.

Κανείς τους δε δικάστηκε…
Κανείς δεν τιμωρήθηκε…
Κανείς δεν πλήρωσε ποτέ για τα οικονομικά και πολιτικά τους εγκλήματα…

Μαζί κατέστρεψαν τη χώρα, και σήμερα προσυπέγραψαν και πάλι μαζί τη ληξιαρχική πράξη θανάτου της εθνικής κυριαρχίας της.

Αυτοί έγραψαν το επίλογο της προσωπικής και της εθνικής τους αξιοπρέπειας, απροκάλυπτα, ξεδιάντροπα, και υπό το άγρυπνο βλέμμα των νταβατζήδων τους οποίους υπηρετούν.

Τώρα το λόγο έχει η αξιοπρέπεια της Ελληνικής κοινωνίας.

Αυτοί έγραψαν τη μαύρη σελίδα της προσωπικής και πολιτικής τους υποταγής, και η κοινωνία οφείλει να γράψει τις δικές της λαμπρές σελίδες της πραγματικής εθνεγερσίας στη νεότερη ιστορία της.

Και σ αυτή της τη διαδρομή, οφείλει να γνωρίζει μια αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

Χθες, δε δίστασαν να καταστρέψουν τον τόπο που τους εμπιστευθήκαμε να κυβερνούν…
Σήμερα, δε δίστασαν να ορκιστούν κοτζαμπάσηδες στο σουλτανάτο της Γκεστάπο…
Αύριο είναι αποφασισμένοι να γίνουν γενίτσαροι για να αντιμετωπίσουν την οργή αυτού του λαού για το εθνοκτόνο έργο τους…

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ… ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΣΗ… ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ… ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…

Ο αγώνας για την ανατροπή και την παραδειγματική τιμωρία τους πρέπει να είναι διαρκής, στοχευμένος, ασυμβίβαστος από έναν λαό αποφασισμένο να φτάσει μέχρι το τέλος.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ…ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕ..."

Leave a reply