[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τσίπρας: Λάθος λαό διάλεξαν για πειραματόζωο
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

«Η πρόσφατη αλλά και παλιότερη ιστορία του ελληνικού λαού, κυρίως όμως η εξέγερση της νεολαίας το Νοέμβρη του ΄73 καταδεικνύει ότι μάλλον λάθος λαό διάλεξαν για πειραματόζωο τα διεθνή και ευρωπαϊκά κέντρα της οικονομικής ελίτ», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, που κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο, συνοδευόμενος από τον συμπρόεδρο του κόμματος Die Linke Κλάους Ερνστ και αντιπροσωπεία της Νεολαίας του ΣΥΝ.

"Ο ελληνικός λαός κατέκτησε με αγώνες την κυριαρχία και την ανεξαρτησία του. Δεν του χαρίστηκε από κανέναν. Και όποιος τολμήσει να του την στερήσει, θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη καταδεικνύει ότι, όταν οι λαοί θέλουν, μπορούν να κερδίσουν ακόμα και την πιο στυγνή δικτατορία, ακόμα και τον πιο δυνατό δυνάστη. Έτσι και τώρα θα διεκδικήσουμε και θα κατακτήσουμε ξανά την ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία και τη δημοκρατία σ΄ αυτό τον τόπο", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

"Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε την αντίσταση κατά της δικτατορίας στην Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός που κρατάει ζωντανή την ιστορία του τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με μια νέα επίθεση ενάντια στα δικαιώματά του και σ' αυτό μας βρίσκει εμάς τους φίλους του Die Linke από τη Γερμανία συμμάχους και συμπαραστάτες .. …..Να πληρώσουν οι τράπεζες και το τραπεζικό σύστημα και όχι οι πολίτες", δήλωσε από την πλευρά του ο Κλάους Ερνστ.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τσίπρας: Λάθος λαό διάλεξαν για πειραματόζωο"

Leave a reply