[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Λεβαδειακός - Αρης 1-1
Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Στο 1-1 έμειναν Λεβαδειακός και Αρης στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super League. Καλύτεροι οι κίτρινοι στο πρώτο ημίχρονο, όταν και σκόραραν με όμορφη ατομική ενέργεια του Γιαννιώτα στο 35', ανέβασαν στροφές οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισαν με τον Φαβάλι στο 54' και είχαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, ειδικά μετά την αποβολή του Λαζαρίδη στο 74'. Πρώτος πόντος για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες, δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Αρη, στο ντεμπούτο του Μανουέλ Μασάδο στο πάγκο του.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του νεαρού Κατίδη, όταν αντικαστάθηκε στο 89'. Ο 19χρονος μέσος, ο οποίος είχε περάσει εντός αγωνιστικού χώρου στο 58', δεν δέχθηκε την απόφαση του προπονητή του και λίγο έλειψε να του επιτεθεί (!), όμως τον συγκράτησαν οι συμπαίκτες του.

Ετσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, οι κίτρινοι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας. Κι αυτό γιατί ενώ ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο "έκατσαν" ειδικά μετά την αποβολή του Λαζαρίδη και οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστιες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά για να πάρουν τη νίκη.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Αρη, ο Μασάδο παρέταξε την ομάδα του με τον Γιαννιώτα στην κορυφή της επίθεσης, τον Νέτο δεξιά του, τον Ακόστα αριστερά του και τον Ουμπίντες από πίσω του, ενώ οι Πρίττας και Καπετάνος ήταν στα χαφ. Με αυτή τη παράταξη, οι κίτρινοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά μετά το 20ο λεπτό.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Μίσελ, Νέτο και Καπετάνος έχασαν καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν μέχρι το 35', όταν χτύπησε ο Γιαννιώτας. Ο νεαρός επιθετικός του Αρη πήρε την μπάλα από το ύψος της περιοχής, ελίχθηκε πολύ όμορφα και με αριστερό πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Κυριακίδη και άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανούσιοι και ακίνδυνοι στο πρώτο ημίχρονο, αφού οι Ναπολεόνι, Φαβάλι, Πόποβιτς και Βασιλείου που εναλλάσονταν στην επίθεση δεν απείλησαν ποτέ τον Βελλίδη, πέρα από ένα μακρινό σουτ του πρώτου στο 5'.

Αυτή η εικόνα, όμως, άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άρχιζε να πιέζει τους φιλοξενούμενους, που γύρισαν... άλλη ομάδα από τα αποδυτήρια. Ο Φαβάλι ισοφάρισε στο 54' με κοντινή προβολή μετά από γύρισμα του Ζησόπουλου και στη συνέχεια ακολούθησε ένα επιθετικό κρεσέντο των παικτών του Παράσχου, που όμως... κόλλαγαν στην τελική προσπάθεια.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους κίτρινους, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λαζαρίδη στο 74'. Οι γηπεδούχοι εγκαταστάθηκαν για τα καλά στην περιοχή του Βελλίδη και ειδικά στα τελευταία λεπτά έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, όμως στάθηκαν άτυχοι και άστοχοι, με αποκορύφωμα το εξ επαφής σουτ του Κόρμπου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων που πέρασε ψηλά άουτ.

Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Λεβαδειακός - Αρης 1-1"

Leave a reply