[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Σούπερ Λίγκα: Παρασκευή (10/2) το ντέρμπι ΟΣΦΠ - ΑΕΚ
Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η διοργανώτρια μετέθεσε το ματς για να μεταβούν νωρίτερα οι Ερυθρόλευκοι στη Μόσχα

Σούπερ Λίγκα: Παρασκευή (10/2) το ντέρμπι ΟΣΦΠ - ΑΕΚ
Την επόμενη Παρασκευή θα αναμετρηθούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»


Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν Καζάν για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου όπως είναι γνωστό στο «Λουζνικί» της Μόσχας, καθώς στο Καζάν επικρατούν πολικές συνθήκες και είναι αδύνατο να γίνει ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Προκειμένου να ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη ρωσική πρωτεύουσα χωρίς προβλήματα, αιτήθηκε να μετατεθεί κατά μία ημέρα το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αίτημα που έγινε αποδεκτό από τη Σούπερ Λίγκα.

Πιο συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι η αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας Ολυμπιακός – ΑΕΚ θα γίνει στις 21.00 της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου, ενώ άλλαξαν και οι ημερομηνίες των αγώνων ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, Αρης – Εργοτέλης και Παναθηναϊκός – Ξάνθη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια αιτήματος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για λόγους αναγκαστικής μετάβασης στη Μόσχα νωρίτερα για τον αγώνα του Europa League, λόγω καιρικών συνθηκών, ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ορίζεται την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 21:00.

Σε συνέχεια αιτήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Europa League, ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, ορίζεται το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30.

Επίσης, ο αγώνας ΠΑΟ-SKODA ΞΑΝΘΗ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:30, και ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ορίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 17:15».


Πηγη


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Σούπερ Λίγκα: Παρασκευή (10/2) το ντέρμπι ΟΣΦΠ - ΑΕΚ"

Leave a reply