[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Υπερψηφίστηκε ο εφαρμοστικός νόμος με 202 «ΝΑΙ» -16 «γαλάζιοι» βουλευτές οριστικά εκτός ΝΔ
Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 Posted by -

Υπερψηφίστηκε ο εφαρμοστικός νόμος στη Βουλή με 202 «ΝΑΙ». «ΟΧΙ» ψήφισαν 80 βουλευτές και ένας ψήφισε «παρών»

Παράλληλα, από τους διαγραφέντες της Νέας Δημοκρατίας, υπερψηφίσαν οι βουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης, Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Τάσος Καρυπίδης και Θεόφιλος Λεονταρίδης.

Από την άλλη, οι Ελίζα Βόζενμπεργκ, Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Γιωργος Βλάχος, Μιχάλης Γιαννάκης, Τσιαμπίκα Ιατρίδη, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Χρήστος Ζώης, Γιώργος Καρασμάνης, Γιώργος Βαγιωνάς αποφάσισαν να απουσιάσουν από την διαδικασία, αν και στην συζήτηση ήταν παρόντες ενώ οι Ελενα Κουντουρά, Δημήτρης Σταμάτης, Μαργαρίτης Τζίμας, Σπύρος Γαληνός, Παναγιώτης Μελάς και Μαρία Κόλια – Τσαρουχά έμειναν σταθεροί στις αρχικές τους απόψεις και καταψήφισαν.

Οι υπόλοιποι 16 διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι ούτε και σήμερα δεν ψήφισαν το Μνημόνιο (εφαρμοστικό νόμο ) στη Βουλή, είναι προφανές με βάση τις δηλώσεις Σαμαρά, μένουν οριστικά εκτός Νέας Δημοκρατίας. Η εξέλιξη αυτή, είναι πασίδηλο ότι θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην κεντροδεξιά.

Σημειώνεται ότι από τους 23 διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τάχθηκαν κατά της νέας δανειακής σύμβασης κατά την πρόσφατη ψηφοφορία, μόνον ο Χρ. Μαγκούφης άλλαξε την τοποθέτησή του ψηφίζοντας «ναι». Οι υπόλοιποι ψήφισαν όχι και στην ψηφοφορία της Τρίτης, ενώ απόντες ήταν ο Γ. Παπαμανώλης και ο Σπ. Κουβέλης.


-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Υπερψηφίστηκε ο εφαρμοστικός νόμος με 202 «ΝΑΙ» -16 «γαλάζιοι» βουλευτές οριστικά εκτός ΝΔ"

Leave a reply