[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τι τρέχει με Σαουδάραβες και Βγενόπουλο
Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η αγωνία για τους φίλους του Παναθηναϊκού μεγαλώνει όσο περνούν οι μέρες. από την μία ο νόμος δεν έχει ψηφιστεί (περνά στην ολομέλεια την ερχόμενη Τετάρτη - από την άλλη οι Σαουδάραβες δεν εμφανίζονται και θερμόμετρο της αγωνίας χτυπάει κόκκινο.


Ο Τσάκας και οι Σαουδάραβες

Το ότι ο Βλάσσης Τσάκας κάνι παιχνίδι με το fund απο τη Σαουδική Αραβία το γνωρίζουμε το θέμα όμως έχει μείνει στάσιμο. Οι υποσχέσεις για χρήματα δεν έγιναν πραγματικότητα. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως περιμένει την ψήφιση του νόμου για να ανοίξουν οι επενδυτές τα χαρτιά τους. όμως στην πραγματικότητα το θέμα θα τραβήξει και άλλο καθώς επεται το Δ.Σ του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία η γενική συνέλευση των μετόχων για να οριστεί η τιμή της μετοχής.
Αυτό θεωροει η πλευρά Τσάκα κομβικό σημείο, αλλά δεν πρόκειται όλα αυτά να συμβούν πριν το τέλος του μήνα. Τα χρήματα θα μπουν η επένδυση δεν χαλάει ισχυρίζεται ο Τσάκας όμως όσο τα χρήματα δεν μπαίνουν υπάρχει αμφισβήτηση. τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για νέες επαφές που θα ξεκαθαρίσουν πολλά.

Ο Σουλτάν

Αν ψηφιστεί ο νόμος δεν αποκλείεται να δούμε εκπλήξεις. Όπως την εμφάνιση του Σουλτάν Αλ Σαουντ. Πληροφοφίες κάνουν λόγο για πιθανή επανεμφάνιση και μάλιστα με νέους συμπαίκτες - χωρίς Τσάκα πάντως- προκειμένου να διεκδικήσει τον Παναθηναίκό εκ νέου , με πιο δυνατά χαρτιά...

Σενάριο μεν , πιθανό δε... Σε αυτή την ιστορία όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά... Η συγκεκριμένη πλευρά τηρεί σιγή ιχθύως και έπεται αντπίθεση ισχυρίζονται από το επιτελείο της.

Ο ¨Μr ΜΙG"

H κα. Λομβάρδου δήλωσε πως προτιμά λύση εκ των έσω, φωτογραφίζοντας τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Ο μέτοχος των πρασίνων τηρεί σιγή ιχθύος και περιμένει τις εξελίξεις. Βασική προυπόθεση για να βγει μπροστά με τους συμπαίκτες του είναι η πρώτη της μετοχής στο 0.33. Όσοι γνωρίζουν όμως τα του Παναθηναϊκού τονίζουν ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη δεν θα αποδεχτεί αυτή τη λύση.

Απλά περιμενει στην πάγια θέση της να δει τα 15 εκ ευρώ. Στο βάθος φαίνεται αδιέξοδο αν δεν κάνει κα΄ποιος από τις δύο πλευρές ένα βήμα πίσω. Το πρόσφατο παρελθόν δεν δείχνει όμως κάτι τέτοιο πως θα συμβεί.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο πέλεκις...της UEFA κρέμεται πάνω από το τριφύλλι για τα οικονομικά δεδομένα. Η αγωνία θα κρατήσει αρκετά όπως όλα δείχνουν. Το μόνο σημείο που δείχνει πως μπορεί να δώσει ώθηση στις εξελίξεις είναι η αλλαγή του νόμου και μετά ο Παναθηναϊκός θα πάει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα...



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τι τρέχει με Σαουδάραβες και Βγενόπουλο"

Leave a reply