[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αλ. Τσίπρας: Πολιτικοί απατεώνες Βενιζέλος - Σαμαράς
Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Επίθεση κατά των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά «πολιτικούς απατεώνες», καθώς, όπως υποστήριξε, συνεχίζουν να μας λένε ψέματα.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο μόνος τρόπος να βγούμε από την κρίση είναι να καταγγείλουμε τη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο. «Θέλουν ψήφο για να συνεχίσουν την καταστροφή κι εμείς θέλουμε ψήφο για να σταματήσουμε την καταστροφή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επανέλαβε ακόμη ότι αν ο λαός δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ τη δυνατότητα να πάρει τη διερευνητική εντολή, το κόμμα του θα επιδιώξει να λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης για μια κυβέρνηση Αριστεράς.

Σχετικά με την άρνηση του ΚΚΕ και της Δημοκρατικής Αριστεράς για προεκλογική και μετεκλογική συνεργασία, εκτίμησε ότι «αν ο λαός δώσει με την ψήφο του στην κάλπη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης Αριστεράς, τότε η κ. Παπαρήγα και ο κ. Κουβέλης δεν θα έχουν καμία δυνατότητα, κανένα δικαίωμα να επιμείνουν στο λάθος και το έγκλημα».

Εκανε επίσης λόγο για διαστρέβλωση των δηλώσεών του σχετικά με τον Π. Καμμένο και τόνισε ότι οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν μόνο έναν «εφιάλτη» τις τελευταίες ημέρες και αυτός, όπως είπε, είναι μια κυβέρνηση Αριστεράς.

Χαρακτήρισε τέλος μέσα από την πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, «εφιάλτη που πρέπει να αποτραπεί» ενδεχόμενη είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, σημειώνοντας πως «θα είναι ένα στίγμα στη Δημοκρατία».STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αλ. Τσίπρας: Πολιτικοί απατεώνες Βενιζέλος - Σαμαράς"

Leave a reply