[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τσίπρας: «συνεχής αγώνας μέχρι την ανατροπή της κυβέρνησης
Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Σε «συνεχή αγώνα μέχρι την ανατροπή της κυβέρνησης» θα καλέσει ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του που συνέρχεται ενόψει της ενοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, όπως πληροφορείται το Real .gr έχει στο επίκεντρο της συνεδρίασής της τέσσερα θέματα:

Πρώτον, την πολιτική συγκυρία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να κάνει λόγο για «σκληρή συντηρητική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ», η οποία «υλοποιεί σχέδιο καταστροφής» για την αναδιάρθρωση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας. Θα επιτεθεί μάλιστα σε όσους αξιοποιούν -όπως θα πει - επικοινωνιακά τη Χρυσή Αυγή, προειδοποιώντας τους ότι θα τους βγει σε κακό.

Δεύτερον, η διαπίστωση πως ο πολιτικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο συνεχής αγώνας μέχρι την ανατροπή της κυβέρνησης. Ο Αλ. Τσίπρας, μάλιστα, θα μιλήσει εκ νέου για τη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη της αριστεράς», ενώ θα κάνει λόγο - για πρώτη φορά - για «πολιτικό μέτωπο ανατροπής».

Τρίτον, θα προειδοποιήσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιταχθεί και στα τρία στάδια των μέτρων, δηλαδή την εξαγγελία τους, τη συζήτηση και την ψήφισή τους στη Βουλή και, εφόσον ψηφιστούν, κατά της εφαρμογής τους.

Και τέταρτον, θα αναλύσει την πορεία προς την ενοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος θα πραγματοποιηθεί αρχές Νοεμβρίου.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τσίπρας: «συνεχής αγώνας μέχρι την ανατροπή της κυβέρνησης"

Leave a reply