[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το μέλλον, που δεν θα θελε να ζήσει κανείς! Ένα εφιαλτικό σενάριο στο οποίο οδηγούμαστε βήμα-βήμα!
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος

Καλλιεργείται ένα κλίμα ευρείας και εκτός ελέγχου αναταραχής μέσα στους επόμενους μήνες, με αφορμή τα μέτρα των 11,5 δις που θα πρέπει να ληφθούν άμεσα, αλλά και τις επιπτώσεις τους στην καθημερινότητα της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων.

Ενα εφιαλτικό σενάριο τρόμου γεννιέται, όπου, σύμφωνα με αυτό, ομάδες της Ακρας Δεξιάς (Χρυσή Αυγή) θα αρχίσουν να συγκρούονται με ομάδες αντι-εξουσιαστών της Ακρας Αριστεράς, δημιουργώντας σκηνικό αποσταθεροποίησης.

Οι συγκρούσεις αυτές θα συμβαίνουν και θα εξελίσσονται στο πλαίσιο ή παράλληλα με απεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων ή απελπισμένων πολιτών, που θα βγαίνουν στους δρόμους σε τακτική βάση. Οι δομές του ελληνικού κράτους και ειδικά οι Αρχές και οι υπηρεσίες Ασφαλείας θα καταρρέουν, είτε εξ αιτίας της απόγνωσης των ένστολων απο τη ραγδαία μείωση των πενιχρών αποδοχών τους, είτε εξ αιτίας της αδυναμίας του ίδιου του κρατικού μηχανισμού, σε επίπεδο πόρων και μέσω να λειτουργήσει.

Η κυβέρνηση συνασπισμού δε θα χάσει τη σταθερότητά της την ώρα που ψηφίζονται τα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής, ακόμη κι αν αυτά περάσουν απ το κοινοβούλιο μέ ένα άρθρο. Θα τη χάσει έναν με δύο μήνες μετά, όταν θα γίνει εμφανές με αφορμή τις συζητήσεις περι του Προϋπολογισμού του 2013 οτι το βάθος της ύφεσης στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την εκρηκτική ανεργία, οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο.

Παράλληλα με τις ταραχές στους δρόμους και στις πλατείες, ισχυρό ενδεχόμενο υπάρχει να συγκροτηθούν τρομοκρατικές οργανώσεις, οι οποίες θα αρχίσουν να δολοφονούν πολιτικούς, κρατικούς λειτουργούς, επιχ/τίες και δημοσιογράφους, που είναι ή θεωρούνται υπαίτιοι για την πορεία της χώρας προς τη χρεωκοπία. Οι ταραχές στους δρόμους αλλα και οι τρομοκρατικές ενέργειες θα οδηγήσουν την κυβέρνηση συνασπισμού να προχωρήσει σε μια απόφαση που δεν τόλμησε η κυβέρνηση του Καραμανλή το 2008: Να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση πολιορκίθας και να ζητήσει τη συνδρομή της Ευρωπαικής Αστυνομίας και των δυνάμεων Τάξης που διαθέτει αυτή.

Η παρουσία της Ευρω-χωροφυλακής που θα προσπαθήσει με βίαιο τρόπο να διαλύσει τις διαδηλώσεις και να επιβάλλει ηρεμία στους δρόμους και σταθερότητα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, θα μετατρέψει τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τα μέτρα εξαθλίωσης που επιβάλλει η τρόικα σε εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα με κάθε μέσον προς αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας.

Χωρίς να υπάρχει δυνατότητα εκ των πραγμάτων για εκλογική διέξοδο, το κλίμα στην Ελλάδα θα γίνει εκρηκτικό. Σαν φωτιά η ένταση θα απλωθεί και στις άλλες χώρες του Νότου.

Και τότε, η "Ευρωπαική Ανοιξη" θα έχει αρχίσει.

Δημοσιεύτηκε στο Εθνος

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Το μέλλον, που δεν θα θελε να ζήσει κανείς! Ένα εφιαλτικό σενάριο στο οποίο οδηγούμαστε βήμα-βήμα!"

Leave a reply