[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η μεγάλη... βουτιά του Ρόμνεϊ
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Είμαι ο μόνος που μπορεί να «βοηθήσει τους φτωχούς και τη μεσαία τάξη», δηλώνει τώρα ο Μ. Ρόμνεϊ. Διαβεβαιώνει ότι η εκστρατεία του «αφορά το 100% των Αμερικανών», για να διασκεδάσει τις συνέπειες που είχε το σχόλιό του για τους ψηφοφόρους του Ομπάμα


Στο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές, ο Ρόμνεϊ σχεδιάζει να αυξήσει την παρουσία του στις Πολιτείες-κλειδιά
Στο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές, ο Ρόμνεϊ σχεδιάζει να αυξήσει την παρουσία του στις Πολιτείες-κλειδιά

Μετά την εβδομάδα των... ατοπημάτων, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Μιτ Ρόμνεϊ αποδύεται πλέον σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις που δημιούργησε χαρακτηρίζοντας το 47% που υποστηρίζουν τον αντίπαλό του «θύματα που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να φροντίζει γι' αυτούς», αλλά και να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα εναντίον του, όπως αυτό καταγράφεται από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.


 Ο «μαραθώνιος» ξεκίνησε από την Ατλάντα, απ' όπου διεμήνυσε χτες ότι στόχος του είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας μέσω της ενίσχυσης των ιδιωτικών επενδύσεων κι ότι είναι ο μόνος που μπορεί να «βοηθήσει τους φτωχούς και τη μεσαία τάξη», ενώ στο Μαϊάμι διαβεβαίωσε τους ακροατές του ότι η εκστρατεία του «αφορά το 100% των Αμερικανών».
Επίσης, μπλόγκερ, φίλα προκείμενοι στον Ρόμνεϊ, επιχείρησαν χτες -χωρίς πολλή επιτυχία- να αποδείξουν ότι το... ενοχοποιητικό απόσπασμα είναι προϊόν μοντάζ και ότι λείπουν κάποια λεπτά κι άρα ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος δεν είπε ακριβώς αυτά που είπε, ασχέτως αν ο ίδιος παραδέχτηκε ότι όντως τα είπε κι ότι απλώς έπρεπε να θέσει το όλο ζήτημα «πιο κομψά».
Ο Ομπάμα «ανέβασε» στο Twitter φωτογραφία του με την Μπιγιονσέ και τον Jay-Z, με τη λεζάντα «ένα ζευγάρι καλών φίλων και υποστηρικτών»
Ο Ομπάμα «ανέβασε» στο Twitter φωτογραφία του με την Μπιγιονσέ και τον Jay-Z, με τη λεζάντα «ένα ζευγάρι καλών φίλων και υποστηρικτών»

Η ζημιά πάντως έγινε, καθώς το 43% των ψηφοφόρων δηλώνουν ότι, μετά το σχόλιό του, μάλλον δεν θα τον ψηφίσουν, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos, η οποία δημοσιεύτηκε χθες. Γενικά, οι πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις καταγράφουν άνοδο για τον Αμερικανό πρόεδρο, ιδίως στις κρίσιμες Πολιτείες, σε μερικές από τις οποίες μάλιστα η ψαλίδα έχει ανοίξει έως και 10 μονάδες. Κι όπως επισημαίνουν εκλογολόγοι, αν σ' αυτό το σημείο της εκστρατείας, η διαφορά έχει φτάσει τις 3 ποσοστιαίες μονάδες, είναι δύσκολο να χάσει ο προπορευόμενος, όπως τουλάχιστον καταδεικνύουν οι εκλογικές αναμετρήσεις των 60 τελευταίων ετών.

Σε αυτό λοιπόν το διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές, ο Ρόμνεϊ σχεδιάζει να αυξήσει την παρουσία του στις Πολιτείες-κλειδιά, καθώς το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν κυρίως σε εκδηλώσεις σε... σίγουρες Πολιτείες, όπως την Καλιφόρνια, παραδοσιακά υπέρ των Δημοκρατικών και το Τέξας, προπύργιο των Ρεπουμπλικάνων.
  Η Γκουίνεθ Πάλτροου

Η Γκουίνεθ Πάλτροου

Η επιλεκτική αυτή τακτική προκάλεσε και μεγάλη δυσαρέσκεια στο κόμμα, ηγετικά στελέχη του οποίου κρατούν αποστάσεις από τον Ρόμνεϊ.
ΣΕ Ν. ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ

Δείπνο υπέρ Ομπάμα από Μπιγιονσέ και Πάλτροου
Σταρ του κινηματογράφου και της μόδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Γκουίνεθ Πάλτροου για δείπνο υπέρ του Ομπάμα, για το οποίο πλήρωσαν 14 χιλιάδες ευρώ το άτομο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ σε πριβέ λέσχη του Λονδίνου με συν-οικοδεσπότες την Αννα Γουίντορ, διευθύντρια της αμερικάνικης Vogue και τον σχεδιαστή μόδας Τομ Φορντ. Παραβρέθηκαν 25 άτομα, μεταξύ των οποίων, οι ηθοποιοί Κάμερον Ντίαζ και Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν και η Νάταλι Μασενέ πρόεδρος του συνδέσμου για την προώθηση της βρετανικής μόδας, ενώ τον πρόεδρο Ομπάμα εκπροσώπησε ο σύμβουλός του σε θέματα επικοινωνίας, Ντέιβιντ Πλαφ.

Πρόκειται για τέταρτη παρόμοια εκδήλωση που διοργανώνει φέτος η Γουίντορ, ενώ η ίδια έχει δώσει 35 χιλιάδες δολάρια στην Obama Victory Fund, επιτροπή που έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση της προεκλογικής καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα.

Η Πάλτροου έχει δώσει 20 χιλιάδες ευρώ στην ίδια επιτροπή και ο Φορντ 60 χιλιάδες ευρώ σε μία άλλη, την Obama for America. Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, στο μεταξύ, και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, η Μπιγιονσέ και ο άνδρας της, Jay-Z, ήταν οι οικοδεσπότες μιας αντίστοιχης εκδήλωσης, την Τρίτη το βράδυ. Το κόστος ήταν 32 χιλιάδες ευρώ ανά άτομο, ενώ τη βραδιά άνοιξε η τραγουδίστρια μιλώντας για το «όραμα του Ομπάμα και πόσο πιστεύει σ' αυτό».

Ο πρόεδρος, παίρνοντας τον λόγο, ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση, χαρακτηρίζοντας την Μπιγιονσέ ως «το καλύτερο πρότυπο για τις κόρες του», ενώ αστειεύτηκε πως έχει δύο κοινά με τον Jay-Z, ότι έχουν και οι δύο κόρες και συζύγους πιο δημοφιλείς από τους ίδιους.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η μεγάλη... βουτιά του Ρόμνεϊ "

Leave a reply