[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: Κορύφωση της επιχείρησης εξαπάτησης του λαού
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Σκληρή γλώσσα για την σύσκεψη στου Μέγαρο Μαξίμου αναφορικά με τα νέα μέτρα χρησιμοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε λόγο για επιχείρηση εξαπάτησης του ελληνικού λαού. «Οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών αποτελούν την κορύφωση της επιχείρησης εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Οι δήθεν λεονταρισμοί απέναντι στην τρόικα έχουν την ίδια αξιοπιστία με τις προεκλογικές δεσμεύσεις των κυβερνητικών κομμάτων για επαναδιαπραγμάτευση» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφωνία μεταξύ των κυβερνητικών εταιρών, παρά μόνο η κοινή τους δέσμευση για συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, καθώς και η αδυναμία τους να υπερασπιστούν μπροστά στο λαό το νέο πρόγραμμα κοινωνικής καταστροφής και οικονομικής ισοπέδωσης» υπογράμμισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το κοινό σχέδιο κυβέρνησης-τρόικας για ιδιωτικοποιήσεις, διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών, ληστρική φορολογία των εργαζομένων, απολύσεις και μειώσεις μισθών και συντάξεων έχει απέναντί του την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, θα ανατραπεί από τους ενωτικούς αγώνες των εργαζομένων και θα αντικατασταθεί από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, προστασία της εργασίας και του κοινωνικού κράτους, αναδιανομή του πλούτου και ανάπτυξη» κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ.STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΣΥΡΙΖΑ: Κορύφωση της επιχείρησης εξαπάτησης του λαού"

Leave a reply