[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Ελλάδα, merci beaucoup»
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΚΟΥΠΑ ΣΤΗ ΛΙΜΟΖ



 Το τελικό σφύριγμα μόλις είχε ακουστεί. Το ταμπλό έγραφε Λιμόζ - Σαλόν 78-76.
Ενα τεράστιο γλέντι στήθηκε στο «Παλέ ντε Κονγκρές» του Παρισιού από τους λιμουζό για να γιορταστεί η κατάκτηση του Σούπερ Καπ - Match des Champions από την ομάδα (έπαιξε στον τελικό ως φιναλίστ του περσινού Κυπέλλου)...

Ενα πάρτι στο οποίο η Ελλάδα είχε την τιμητική της. Ο κόσμος αποθέωνε τον αρχιτέκτονα της Λιμόζ Παναγιώτη Γιαννάκη με το σύνθημα «Ελλάδα, Ελλάδα»! Λίγο μετά οι Γάλλοι άρχισαν να φωνάζουν «Merci beaucoup» για να τιμήσουν και πάλι τον «δράκο». Τα εύσημα πήρε από την εξέδρα και ο έτερος Ελληνας των λιμουζό, ο γκαρντ της ομάδας Αγγελος Τσάμης.
Ο Γιαννάκης μοίραζε φιλιά, χαιρετισμούς και χαμόγελα. Και όχι άδικα. Ηταν κάτι σαν άθλος για την άλλοτε κραταιά ομάδα του γαλλικού μπάσκετ αυτός ο τίτλος. Να σκεφτεί κανείς ότι έναν χρόνο πριν έπαιζε στην Α2, ενώ μόλις το καλοκαίρι ο «δράκος» ήρθε στη Λιμόζ με στόχο να την οδηγήσει και πάλι στην κορυφή. Και ήδη την έφερε εκεί μέσα από το τρόπαιο του Σούπερ Καπ.

Ο Γιαννάκης είχε κάθε λόγο να ευλογεί τα γένια του. Δεν το έκανε όμως. Προτίμησε να μην αλλάξει τη γνωστή στάση ζωής του. Μιλώντας στο «Goal» κράτησε χαμηλούς τόνους και αναφέρθηκε μόνο στη σκληρή δουλειά. «Ακόμα είναι αρχή. Βρισκόμαστε στο μοντάρισμα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Τσάμης: «Ευχαριστώ τον Θεό»

Ενα σημαντικό λιθαράκι στον θρίαμβο της Λιμόζ έβαλε και ο Αγγελος Τσάμης (5 π. και 3 ασ.). Ο 31χρονος Ελληνας γκαρντ των λιμουζό μίλησε στο «Goal» για τη γλυκιά γεύση της κατάκτησης του Σούπερ Καπ. «Ηταν κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Εύχομαι η συνέχεια να είναι εξίσου καλή. Ευχαριστώ τον Θεό για την απόφασή μου να έρθω εδώ. Ολα είναι καινούργια για μένα. Σιγά σιγά θα προσαρμοστώ και θα φτάσω στο επίπεδο που θέλω».


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Ελλάδα, merci beaucoup»"

Leave a reply