[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: «Χάος είναι το μνημόνιο»
Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


 «Αυτό το οποίο ολοκληρώνεται είναι η αποτυχημένη επικοινωνιακή επιχείρηση εξαπάτησης του λαού» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «χάος είναι το μνημόνιο» προσθέτοντας «τα μέτρα δεν πρέπει να ψηφιστούν, δεν θα εφαρμοστούν». Παράλληλα, εκτιμά ότι δεν διασφαλίζεται η παραμονή της χώρας στο ευρώ από τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής λιτότητας που αποδομεί συνολικά την Ευρώπη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά επίσης ότι δεν θα υπάρξει κανένα αποτέλεσμα στην πραγματική οικονομία, όταν τα 31 δισ. ευρώ της δόσης θα χρησιμοποιηθούν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, χωρίς δημόσιό τους έλεγχο, για την εξόφληση εντόκων γραμματίων και για την αποπληρωμή των τοκοχρεολυσίων.

Στην επίθεσή του κατά των κομμάτων της συγκυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «έχουν αποδεχτεί το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος και του κοινωνικού κράτους, τη φορολογική λεηλασία των ασθενέστερων στρωμάτων και την κατεδάφιση των εργασιακών δικαιωμάτων. Οι όποιες επιμέρους διαφωνίες μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων δεν αλλοιώνουν τον βασικό πυρήνα της ασκούμενης πολιτικής, ενώ ταυτόχρονα απορρέουν από μικροπολιτικές σκοπιμότητες διάσωσης της όποιας πολιτικής αξιοπιστίας τους έχει απομείνει».


Πηγή: newpost

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΣΥΡΙΖΑ: «Χάος είναι το μνημόνιο»"

Leave a reply